به گزارش خبرگزاری مهر از خرم آباد، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان در این همایش در سخنانی اظهار داشت: در حال حاضر در دانشگاه علوم پزشکی لرستان مراحل قانونی جمع آوری و بررسی اسناد بایگانی شده شروع شده است.
سیدعلیرضا شاهرخی ادامه داد: برای دیجیتالی کردن این اسناد و مراکز بایگانی چاره اندیشی های مطلوبی انجام شده که هم اکنون در حال پیگیری آنها هستیم.
وی افزود: با پیگیری به عمل آمده و تبادل اطلاعات و تعامل خوبی که بین دانشگاه و سازمان اسناد وجود دارد می توانیم به توفیقات زیادی دست پیدا کنیم.
مدیر توسعه سازمانی و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیز در این همایش در سخنانی با تاکید بر مزایای الکترونیکی کردن اسناد و مدارک، عنوان کرد: با کارشناسی و جمع کردن سیستم کاغذی هزینه ها ر این بخش پایین و سرعت عمل بالا می رود.
سعید رحیمی حرکت به سمت دولت الکترونیک را زمینه ساز خدمت بیشتر دانست و خواستار توجه ویژه به این بخش توسط متولیان امر شد.
مدیریت سازمان اسناد و کتابخانه های ملی غرب کشور نیز در این همایش یادآور شد: پشتیبانی مادی و معنوی از گرد آورندگان اسناد در دانشگاههای علوم پزشکی لازم و ضروری است.
بلوری یادآور شد: عکس، نقشه، فیلم، اسلاید و یا اسناد ناگفته شفاهی که در ذهن افراد مسن وجود دارد را باید گرد آوری و مستند کرد تا بتوان نظر محققین و پژوهشگران را در آینده نسبت به اسناد موجود و فعالیت های خود جلب کنیم.
وی خاطر نشان کرد: اهمیت اسناد و انتقال آن به سازمان باید مستمر باشد تا امحا و نابود نشوند و با الکترونیکی کردن مدارک و اسناد حفاظت بیشتری به عمل خواهد آمد.
در پایابنابر این گزارش در پایان این همایش یک روزه کارشناسان اسناد از استان های غرب کشور با ارائه راهکارها به تبادل نظر پرداخته و از قسمت های مختلف بایگانی دانشگاه علوم پزشکی لرستان بازدید کردند.
نظر شما