سید محمدرضا میرتاجالدینی در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد با اعلام این مطلب گفت: تا پیش از اجرای قانون هدفمندسازی، 30 درصد تولید ناخالص ملی به صورت یارانه مستقیم و غیرمستقیم به مردم پرداخت میشد اما این پرداختها در جهت عدالت نبود.
وی افزود: 100 هزار میلیارد تومان در هر سال به صورتهای مختلف به بحث یارانهها اختصاص مییافت که اهداف دولت در زمینه رفع فقر، حمایت از تولید و گسترش عدالت اجتماعی را برآورده نمیکرد.
وی در خصوص میزان پرداختی یارانه به اقشار تحت پوشش سازمانهای حمایتی گفت: افرادی که سرپرست مؤثر ندارند و تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند از طرف سازمان متولی، یک شخص حقیقی یا حقوقی به عنوان سرپرست آنها به کارگروهی که در استانها تشکیل میشود معرفی و یارانه فرد مذکور به این سرپرست که ممکن است مرکز نگهدارنده یا خود آن سازمان باشد پرداخت میشود.
وی خاطرنشان کرد: اهداف عدالت محوری و مهرورزی دولت احمدینژاد در نهادهای حمایتی و اقشار ضعیف تجسم مییابد.
معاون رئیس جمهور افزود: در نظام اسلامی، تحت پوشش قرار دادن افراد نیازمند سرپرستی، آموزش و کمک مانند معلولان، سالمندان، کودکان و افراد فاقد سرپرست جزو ضروریات است که رسالت آن به عهده نهادهای حمایتی گذاشته شده است.
وی تأکید کرد: اقشار تحت پوشش بهزیستی، بیشترین بهرهمندی را از قانون هدفمندسازی یارانهها میبرند چون جزو دهکهای پایین جامعه هستند.
میرتاج الدینی تصریح کرد: میزان دریافتی گروههای تحت پوشش بهزیستی از یارانه نقدی، بیش از مستمری است که از بهزیستی دریافت میکنند و این نشان میدهد که اجرای این قانون، مستقیما روی درآمد و زندگی آنها تأثیر میگذارد.
نظر شما