به گزارش خبرگزاری مهر، سید مجید هدایت رئیس هیئت عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران که به مناسبت هفته پژوهش در جمع اساتید و دانشجویان دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی سخن می گفت، گفت: مدلهای فعلی توسعه و تبدیل دانش به فناوری و صنعت از جمله مراکز رشد و پارکهای علمی فناوری در کشور ما کارآیی مطلوب را نداشته و سازمان گسترش آمادگی دارد برای دستیابی به مدلهای کارآمد توسعه دانش و تبدیل آن به فناوری و صنعت با دانشگاه ها همکاری کند.
وی افزود: محل استقرار پارکهای علم و فناوری باید در کنار دانشگاهها و صنایع باشد تا با تعریف مدلهای اقتصادی، پروژههای تحقیقاتی صنایع را جذب و برای اجرا به اساتید و پژوهشگران ارائه کنند.
معاون وزیر صنایع و معادن ضمن دعوت از اساتید و دانشجویان پژوهشگر برای حضور در پروژه طراحی و ساخت خودروی تمام هیبریدی که توسط ایدرو اجرایی می شود، اظهار داشت: امروز فاصله طراحی تا تولید خودرو در کشور ما، نسبت به رقبا، طولانی است و برای پرکردن این فاصله آماده ایم با دانشگاهها همکاری کنیم.
هدایت اضافه کرد: کشور به چهار پلتفرم خودرو نیاز دارد که طراحی آنها آغاز شده و به منابعی در حدود 3 هزار میلیارد تومان نیاز دارد.
رئیس هیئت عامل سازمان گسترش ، تعریف پروژه های محوری را برای سازمان از مهمترین اقدامات دور جدید فعالیت آن عنوان کرد و گفت: کار در حوزه مواد پیشرفته از جمله الیاف کربن، تولید برق از انرژیهای تجدید پذیر مثل باد و پروژه های زیست فناوری و نیز دستیابی به دانش GTL از جمله مهمترین محور های فعالیت ایدرو است.
وی ضمن دعوت از پژوهشگران دانشگاهی برای همکاری در پروژههای محوری، اضافه کرد : کشور ما 28 هزار میلیارد متر مکعب گاز دارد و باید بتوانیم تا 200 سال دیگر این حجم گاز را که ارزشی بیش از 14 هزار میلیارد دلار دارد، تبدیل کنیم و این امر لزوم دستیابی به فناوری GTL را دو چندان می سازد.
معاون وزیر صنایع و معادن گفت: امروز کشور ما راهی جز صنعتی شدن ندارد و اگر نتیجه پژوهشهای دانشگاهی به صنعت پایدار و قابل رقابت در منطقه و دنیا منجر نشود، سودمند نخواهد بود.
نظر شما