عابدی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمان اظهارداشت: با افتتاح واحد دو میلیون تنی کنسانتره سیرجان، واحد دو میلیون تنی کنسانتره زرند، واحد کک سازی 800 هزار تنی زرند و واحد دو میلیون تنی کنسانتره پلی گام گل گهر سیرجان ظرفیت تولید آهن جهش دو برابری پیدا می کند و معادل سی سال گذشته به تولید کنسانتره آهن استان افزوده می شود.
وی افزود: از آنجایی که صنایع مادر منجر به ایجاد صنایع بالادستی توسط بخش خصوصی می شوند در آینده ای نه چندان دور شاهد جهش توسعه ای در صنایع استان کرمان خواهیم بود.
عابدی نژاد خاطر نشان کرد: زیر ساختهای جهش توسعه ای باید در استان کرمان مد نظر قرار گیرد که تامین برق صنایع یکی از این زیرساختها خواهد بود که ایجاد دو نیروگاه 500 مگاواتی برق توسط شرکتهای گل گهر و مس در شهرستانهای سیرجان و رفسنجان و همچنین دو نیروگاه هزار مگاواتی برق نیز در شهرستانهای کهنوج و بافت از جمله این زیر ساختها جهت افزایش تولید صنایع است.
وی تصریح کرد: مسئله آب صنایع نیز یکی از زیرساختهای توسعه ای است که به اعتقاد کارشناسان مسئله کم آبی در استان درست نیست بلکه استفاده نادرست از منابع آبی، تنگناهایی را برای استان کرمان به وجود آورده است که باید مد نظر مسئولان آب استان قرار گیرد.
این مسئول گفت: با هماهنگی هایی که با مدیران آب منطقه ای استان انجام داده ایم منابع آب را سازماندهی و به سمت طرح های صنعتی و معدنی استان جهت خواهیم داد.
نظر شما