به گزارش خبرنگار مهر در آبعلی، یکی از بارزترین توانمندیهای مناطق مختلف شمالشرق استان تهران تبدیل نواحی مذکور به مناطقی گردشگری است که این قابلیت در سایه ویژگیهایی نظیر استقرار در مسیر دو استان سرسبز شمالی کشور، نزدیکی به پایتخت، داشته های اکوتوریسمی و وجود ابنیه های تاریخی حاصل شده اما به نظر می رسد این روزها سرمایه گذاران به خصوص در بخشهای گردشگری آبعلی به عنوان یکی از شهرهای شمالشرق استان تهران، شهرستان دماوند و بخش رودهن از حال و روز چندان خوشی برخوردار نیستند و انصراف از ادامه کار و سرمایه گذاری در دیگر نقاط کشور به سخن رایج این افراد خسته از موانع متعدد اداری تبدیل شده است.
پس از دوسال تلاش بی ثمر؛
سرمایه گذاران در بخشهای گردشگری آبعلی در آستانه انصراف قرار دارند
شهرستانهای تهران - خبرگزاری مهر: تلاشهای دو ساله سرمایه گذاران طرحهای گردشگری شهر آبعلی به دلیل وجود موانع مختلف، بی ثمر مانده و این کوشش بیهوده به دلسردی سرمایه گذاران و انصراف احتمالی آنها از ادامه همکاری در طرحهای یاد شده انجامیده است.
امام جمعه شهرهای پردیس، بومهن، رودهن و آبعلی در نشستی که صبح پنج شنبه در راستای رفع موانع موجود در مسیر سرمایه گذاران بخشهای گردشگری آبعلی و با حضور نماینده مردم شهرستانهای دماوند و فیروزکوه، فرماندار دماوند، بخشدار رودهن، اعضای شورای شهر و نماینده ای از سرمایه گذاران در محل ساختمان شهرداری برگزار شد طی سخنانی خاطرنشان کرد: در مسیر اجرای طرحهای گردشگری آبعلی موانع متعددی وجود داشته و دارد.
حجت الاسلام محمدرضا اسماعیلی ادامه داد: یکی از این موانع خود مردم بودند که این معضل پس از برگزاری نشستی با حضور بزرگان و معتمدین محلی و تشریح فواید اجرای اینگونه طرحهای اشتغالزا در آبعلی رفع شد.
سرمایه گذاران طرحهای گردشگری آبعلی در شرف انصراف
این مسئول با گلایه از فضای نادرست موجود بر طرحهای عمرانی برخی مناطق عنوان کرد: مانع بعدی که البته مختص دماوند نبوده و در همه نقاط کشور دیده می شود حکمفرمایی فضایی کاذب در انجام سرمایه گذاری و متهم کردن بدون پایه و اساس مسئولان محلی به زد و بندهای تجاری است که در نهایت این سخنان به کارگروه های تخصصی و در نتیجه توقف پروژه های پرسود برای اهالی می انجامد.
وی با بیان اینکه سرمایه گذاری در راستای رسیدن به سود تجاری انجام می شود، گفت: سرمایه گذرای و انتظار جهت دریافت سود از آن روندی کاملا طبیعی قلمداد می شود و پر واضح است که به سود رسیدن این افراد در هر منطقه موجب پیشرفت، ترقی و افزایش فرصتهای شغلی در آن نواحی خواهد شد.
اسماعیلی با اشاره به فقدان اماکن اقامتی در مناطق توریستی بخش رودهن اظهار داشت: با آغاز بارش برف، قدیمی ترین پیست اسکی کشور در طول هفته پذیرای 25 هزار نفر ورزشکار و گردشگر است اما با وجود چنین اشتیاق زایدالوصفی مکان اقامتی مناسب برای رفاه حال مردم در نواحی یاد شده وجود ندارد.
امام جمعه شهرهای پردیس، بومهن، رودهن و آبعلی با بیان اینکه برخی از سرمایه گذاران طرحهای گردشگری آبعلی در آستانه انصراف قرار دارند، افزود: در چند روز اخیر برخی از سرمایه گذاران طرحهای گردشگری آبعلی در دفتر امام جمعه حضور پیدا کرده و از خستگی خود برای ادامه فعالیت و اقدام به انصراف از اجرای طرحهای مذکور سخن به میان آورده اند.
این مسئول خواستار تعیین تکلیف سریع وضعیت سرمایه گذاران در آبعلی شد و گفت: خواسته من از مسئولین مشخص شدن تکلیف نهایی سرمایه گذاران در بخشهای گردشگری آبعلی است تا دست کم پس از دو سال تلاش بی ثمر، برنامه کاری آینده آنها معین شود.
تشکیل کارگروهی با مدیریت استاندار تهران بهترین راه حل ممکن
نماینده مردم شهرستانهای دماوند و فیروزکوه نیز در ادامه این نشست خاطرنشان کرد: آشنایی من با سرمایه گذاران بخشهای گردشگری آبعلی به دو سال پیش بازمی گردد.
شاهرخ رامین با اشاره به جشنواره سیب سرخ دماوند اظهار داشت: در فرایند اقتصادی، فرهنگی و گردشگری جشنواره سیب سرخ دماوند این سرمایه گذاران به ایفای نقشی بارز پرداخته و با بالا بردن سطح کیفی این همایش، کمک شایانی را به منطقه آبعلی ارائه داشتند.
این مسئول با اشاره به تلاشهای دو ساله سرمایه گذاران برای اجرای طرحهای گردشگری در آبعلی عنوان کرد: در هفته گذشته و طی نشستی در استانداری مبحث سرمایه گذاران طرحهای گردشگری آبعلی با استاندار تهران مطرح شد.
وی ادامه داد: حل موانع این کارکرد که در صورت اجرا به رفع بخشی از معضلات بیکاری شهر آبعلی، بخش رودهن و شهرستان دماوند خواهد انجامید در گرو تشکیل کارگروه های تخصصی با مدیرت استاندار تهران خواهد بود که امیدورام این مهم با مساعدت دکتر تمدن محقق شود.
عضو فراکسیون توسعه و حمایت از سرمایه گذاری با قابل حل خواندن موانع موجود در این طرح اظهار داشت: سرمایه گذاران طرحهای گردشگری آبعلی باید با مشاهده تلاش و جدیت امروز مسئولان شهرستان دماوند به ادامه کار امیدوار باشند زیرا طرحهای یادشده در منطقه برای نخستین بار در حال شکل گیری است و آغاز به کار هر پروژه ای با دشواری همراه خواهد بود.
ابتر ماندن طرحهای گردشگری در معاونت عمرانی استان تهران
شهردار آبعلی در ادامه نشست مذکور این شهر را فاقد امکانات زیرساختی جهت توسعه گردشگری دانست و افزود: متاسفانه برغم توان بالقوه آبعلی در زمینه صنعت پاک گردشگری، این شهر از وجود بسیاری از امکانات زیرساختی محروم است.
جعفر پرج ادامه داد: از این رو و بر اساس سیاستهای کلی دولت اقدام به جذب سرمایه های بخش خصوصی جهت توسعه صنعت توریسم در دستور کار مدیریت شهری آبعلی قرار گرفت.
این مسئول از قصد انصراف سرمایه گذاران در طرحهای گردشگری آبعلی خبر داد و گفت: متاسفانه عملی نشدن وعده های مسئولان بعد از دو سال تلاش بی ثمر به دلسردی و قصد انصراف این سرمایه گذاران انجامیده است.
وی بیان داشت: مدارک لازم درخصوص اجرای طرحهای گردشگری یاد شده و موافقت کارگروه های شهرستانی و میراث فرهنگی اخذ گردیده اما این پروژه در معاونت عمرانی استانداری تهران همچنان ابطل مانده است.
شهر دو هزار و641 نفری آبعلی در 50 کیلومتری شمال شرق استان تهران و در بخش رودهن از توابع شهرستان دماوند قرار دارد.
پیست اسکی آبعلی، هتل آبعلی و جلوه های اکوتوریسمی زیبا از جمله دیدنیهای این شهر محسوب می شود.
کد خبر 1220155
نظر شما