۸ دی ۱۳۸۹، ۱۳:۰۲

نشست علمی " همت مضاعف، کار مضاعف و رسانه ملی" برگزار شد

نشست علمی " همت مضاعف، کار مضاعف و رسانه ملی" برگزار شد

نشست علمی "همت مضاعف، کار مضاعف و رسانه ملی" با حضور پژوهشگران صدا و سیما برپا شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست علمی "همت مضاعف، کار مضاعف و رسانه ملی" با حضور پژوهشگران فاطمه جوادی، شهرام صمدی، محمد سلیمی، علی عنایتی، محسن محمودی، علی اصغر ترکاشوند و باقر ساروخانی سه شنبه هفتم دی ماه برگزار شد.

اسماعیل سعدی‌پور مدیرکل پژوهش‌های اجتماعی و سنجش برنامه‌ای با اشاره به نام‌گذاری این سال با عنوان "همت مضاعف، کار مضاعف" توسط مقام معظم رهبری گفت: مرکز تحقیقات این رسالت را بر عهده دارد که برای محققان و برنامه‌سازان راهکارهایی برای همت و کار مضاعف ارایه دهد. اگر از منظر روانشناسی به مقوله همت مضاعف نگاه کنیم می‌توانیم این واژه را معادل انگیزش در نظربگیریم.

وی افزود: داشتن همت و انگیزه حدود 25 درصد از انجام هر کاری را فراهم می‌کند و این رقم سهم بسیار زیادی دارد و این مقوله جنبه اکتسابی هم دارد و می‌توانیم آن را در خود ایجاد کنیم و به تعبیرمقام معظم رهبری با راهکارهای خاص و پیمودن راه‌های نرفته و استفاده از میان‌برها نتیجه گیری و بازده مضاعف داشته باشیم.

درادامه نشست باقر ساروخانی گفت: کار از مهمترین مقولاتی بوده که در جامعه شناسی برای آن اهمیت قائل شده‌اند و کار در سطح جامعه، خانواده و فرد اهمیت دارد.

وی افزود: برای جامعه، کار تولید سرمایه اقتصادی، فرهنگی و انسانی است ولی از همه بالاتر کار برای نظام‌های سیاسی به منزله بقا هم هست و نظام‌هایی که نتوانند توان بالقوه انسانی را به توان بالفعل تبدیل کنند موفق نخواهند بود.

ساروخانی مدیریت زمان، مدیریت انرژی و مدیریت ابزار را مهمترین تکنیک‌ها در این خصوص خوانده و گفت: رسانه می‌ تواند با تصویرسازی و ملکه سازی نقش ویژه و خاصی در تبیین آگاه بخشی و همگانی کردن این شیوه ها داشته باشد.

در ادامه نشست احمدی پژوهش خود را با نگاهی به سریال "به کجا چنین شتابان" ارایه داد.

محمد سلیمی نیز پژوهش خود را با عنوان "ظرفیت‌ها و راهکارهای رسانه‌ای در فرهنگ همت و تلاش" ارایه کرد.

سلیمی همچنین گفت: رسانه‌ ملی می‌تواند برای این بخش فرهنگ برنامه ریزی کرده و آن را ارتقاء دهد و اگر همت و تلاش به عنوان بخشی از فرهنگ ارتقاء پیدا کند تاثیرش در رشد و توسعه یک جامعه چند برابر است. یکی از استلزامات فرهنگسازی شناخت فرصت‌ها و ظرفیت‌ها و تهدیدات است.

در پایان این نشست نیز مقاله "اراده و کار از دیدگاه استاد مطهری" توسط ترکاشوند ارایه و مطرح شد.

کد خبر 1220453

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha