۹ دی ۱۳۸۹، ۱۷:۳۰

طرحهای پژوهشی آموزش و پرورش باید کاربردی شود

ساری - خبرگزاری مهر: مدیر گروه تحقیقات و پژوهش آموزش و پرورش مازندران با تاکید بر علمی کردن فعالیتهای پژوهشی گفت: طرحهای پژوهشی آموزش و پرورش باید کاربردی شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی رمضانی عصر پنجشنبه در همایش معلمان پژوهنده و رابطان پژوهشی شهرستان قائمشهر اظهار داشت: شعار ملی هفته پژوهش تبدیل علم به ثروت و ایده به پدیده است.

وی تصریح کرد: علمی مفید است که به ثروت تبدیل شود و در این مورد 15 هزار طرح پژوهشی ارائه شد که هیچ یک از طرح‌ها عملی نشد.
 
وی افزود: آلمان تنها کشوری است که علم نافع را در کنار علم راهبردی قرار داده، کشور ما باید در این زمینه با تاسی از این شیوه از آلمان نیز پیشی گرفته و پژوهش را در جامعه نهادینه کند.
 
مدیر گروه تحقیقات و پژوهش آموزش و پرورش مازندران با اشاره به این مطلب که مهم‌ترین حالت پژوهش برنامه‌ریزی برای آینده است، افزود: دراین زمینه محیط، خانه و خانواده نقش تعیین کننده‌ای بر دانش‌آموزان داشته و اهمیت این تاثیر به اثبات رسیده است.
 
مدیر آموزش و پرورش قائم شهر با اشاره به جنگ نرم اظهار داشت: در صحنه نبرد نابرابر کنونی میهن با استکبار هیچ راهی جز یاری جستن از علم و معرفت، تحقیق و پژوهش وجود ندارد.
 
محمد حسین امیری با بیان اینکه در زمینه تحقیق و پژوهش، قائم شهر از رتبه چهارم به سوم استانی ارتقا یافت، فزود: 245 طرح پژوهشی از سطوح ابتدایی، راهنمایی و متوسطه مدارس قائمشهر معرفی شد که 31 طرح برگزیده به استان راه یافت و چهار طرح به عنوان طرح برگزیده استانی انتخاب و معرفی شد.
 
وی اقدامات کمیته پژوهش شهرستان قائمشهر در سال جاری را شامل فراخوان و مقاله زنگ نماز، چگونگی برپایی نماز در مدارس و آسیب شناسی عفاف و حجاب عنوان کرد و افزود: در زمینه‌های فوق 12 مقاله برگزیده شد.

وی همچنین تهیه سی دی در زمینه آموزش تطبیقی بیش از 178 کشور جهان و توزیع آن در بین کلیه واحد های آموزشی را از دیگر فعالیت‌های کمیته پژوهش قائم شهر دانست.
کد خبر 1221329

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha