۱۱ دی ۱۳۸۹، ۱۶:۰۲

بیماران سرطانی استان مرکزی توان پرداخت هزینه های درمان را ندارند

بیماران سرطانی استان مرکزی توان پرداخت هزینه های درمان را ندارند

اراک - خبرگزاری مهر: رئیس بیمارستان آیت‌الله خوانساری اراک گفت: بیشتر بیماران سرطانی استان و حتی بیمارانی که از خارج استان جهت درمان سرطان به این مرکز آموزشی و درمانی مراجعه می‌کنند فاقد توان مالی لازم جهت تأمین هزینه های درمانی خود هستند.

دکتر علی ارجمند در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک یکی از مشکلات اصلی این بیماران را تامین دارو عنوان کرد و افزود: با توجه به اینکه در حال حاضر امکان تهیه دارو از طریق بیمارستان میسر نیست، بیماران جهت تامین نیازهای دارویی خود مجبور به مراجعه به داروخانه هلال احمر و پرداخت هزینه‌های بالا هستند.

وی دارا بودن توان جسمی و آرامش روحی و روانی جهت مقابله با بیماری را برای مبتلایان به بیماری‌های صعب‌العلاجی همچون سرطان لازم و ضروری عنوان کرد و گفت: ورود مدیریت شده خیرین به این حوزه می‌تواند تاثیر بسیاری بر نتیجه بهتر درمان بیماران سرطانی داشته باشد. 

وی در ادامه مدت زمان بازگشت هزینه درمان بیماران از سوی سازمان‌های بیمه‌گر به بیمارستان را طولانی دانست و گفت: اگر بیمه‌های طرف قرارداد با بیمارستان‌ها،این مبالغ را در اسرع وقت به دانشگاه علوم پزشکی بازگردانند،دانشگاه نیز می‌تواند با سرعت بیشتری نسبت به تزریق منابع به بیمارستان‌ها اقدام کند.
 
وی از اقدامات بیمارستان مذکور جهت ارتقای سطح خدمات‌دهی به بیماران کم بضاعت خبر داد و تصریح کرد: با توجه به اینکه بیمارستان آیت الله خوانساری اخیراً به عنوان قطب درمان سرطان در مرکز کشور شناخته شده است، در حال حاضر مشغول پیگیری در رابطه با اخذ اعتبارات هستیم تا شاید بتوان از این طریق درصدی از بار مالی بیماری را از دوش بیماران و خانواده‌های آنها برداشت.  
 
ارجمند ظرفیت این بیمارستان را 64 تخت عنوان کرد و با اشاره به این که در حال حاضر علاوه بر بیماران داخل استان،از شهرهای خارج استان همچون توابع همدان و اکثر شهرستان‌های استان لرستان مجبور به پذیرش بیماران سرطانی هستیم،افزود:با شروع به کار دستگاه رادیوتراپی بیماران بیشتری به این مرکز مراجعه می‌کنند و در نتیجه مراجعه روزافزون بیماران به این مرکز، نیاز به افزایش تخت  نیز احساس می شود.
 
وی با اشاره به ایجاد دو بونکر در این بیمارستان گفت: خریداری دستگاه رادیوتراپی دوم جهت افزایش خدمات به بیماران و جلوگیری از ایراد فشار به دستگاه اول،در دستور کار آتی این بیمارستان قرار دارد ولی حضور دستگاه دوم در این بیمارستان منوط به تامین بودجه برای خرید دستگاه دوم است.
 
رئیس بیمارستان آیت‌الله خوانساری اراک در پایان، در خصوص ایجاد بخش پیوند مغز استخوان در بیمارستان مذکور خاطرنشان کرد: با توجه به گران‌قیمت بودن تجهیزات بخش پیوند مغز استخوان و کم بودن متخصصین در این حوزه و امکانات و ساختارهای ویژه‌ای که باید در این بخش موجود باشد هم‌اکنون امکان ایجاد بخش مذکور در این بیمارستان وجود ندارد. 
کد خبر 1222316

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha