۱۳ دی ۱۳۸۹، ۱۱:۳۴

یک کارشناس بهداشت روان:

منشاء اختلالات روانی ناشی از تمایلات سرکوب شده دوران کودکی است

منشاء اختلالات روانی ناشی از تمایلات سرکوب شده دوران کودکی است

کارشناس اداره روان وزارت بهداشت، منشاء اختلالات روانی را تمایلات سرکوب شده در دوران کودکی دانست و گفت: سلامت روان کودکان و کیفیت رفتار والدین با فرزندان از اهمیت زیادی برخوردار است.

به گزارش خبرگزاری مهر، معصومه افسری افزود: یکی از اصول فرزندپروری، برقراری ارتباط صحیح و موثر والدین با فرزندان است و والدین باید سعی کنند با فرزندشان دوست باشند زیرا کودکان بیشترین رفتارها را از دوستان خود می‌آموزند.

وی اظهار داشت: تربیت کودکان بر دو ستون الگوی صحیح و عشق استوار است و اگر والدین بتوانند علاوه بر به کار بردن اصول صحیح رفتار و تربیت فرزند و مراقبت مناسب از او، یک دوست و یک مشاور خوب نیز برای او باشند به رمز موفقیت در فرزندپروری دست یافته‌اند.
 
این کارشناس بهداشت روان افزود: شیوه‌های قدیمی تربیت فرزندان و روشهای امروزی با هم متفاوت است در زمان گذشته کودک از ترس تنبیه از والدین خود حرف شنوی داشت اما امروزه والدین می‌خواهند کودکان خود را بدون نیاز به تنبیه بدنی، مجازاتهای شدید و ایجاد ترس در آنان تربیت کنند.
 
افسری ادامه داد: والدین امروزی از فرزندان خود انتظار بیشتری دارند و در این مورد با سایر والدین رقابت می‌کنند آنها نمی‌خواهند که فرزندشان معمولی باشد بلکه باید حتما فرد مهمی بشود اما در گذشته والدین فرزندان خود را برحسب شعور و ادراک خود و آداب و رسوم قدیمی بزرگ می‌کردند.
 
وی با اشاره به اینکه منشاء اختلالات روانی تمایلات سرکوب شده دوران کودکی است، تصریح کرد: سلامت روان کودکان و کیفیت رفتار والدین با فرزندان اهمیت زیادی دارد و متخصصین و نظریه‌پردازان، شیوه‌های صحیح و اصولی را برای فرزندپروری انتخاب کردند.
 
به گفته افسری، بسیاری از والدین امروزی نسبت به تربیت سخت‌گیرتر و نامطمئن‌تر شده‌اند و سطح توقع والدین از خودشان در امر تربیت و پرورش فرزندان بالا رفته است و آنان از خودشان انتظار زیادی دارند که در این زمینه موفق باشند و اگر در این امر موفق نشوند دچار سرخوردگی و یأس می‌شوند اما در گذشته به علت زیاد بودن تعداد فرزندان، والدین در مورد تربیت و رشد آنها نگرانی زیادی نداشتند.
 
کارشناس اداره روان وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: با توجه به تحول بزرگی که در شیوه‌های فرزندپروری به وجود آمده و با گسترش وسایل ارتباط جمعی و کتابهای زیادی که درباره شیوه‌های فرزند پروری وجود دارد و همچنین افزایش آگاهی و مهارت والدین از این طریق، والدین باید با روشهای امروزی فرزندان را تربیت کنند.
کد خبر 1223749

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha