به گزارش خبرنگار مهر، یحیی آل اسحاق امروز دوشنبه در چهارمین جشنواره پژوهش های بازرگانی در تهران گفت: هم اکنون اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها کار بسیاری بزرگی در اقتصاد ایران است که در جریان قرار گرفته است، این درحالی است که اجرای این طرح حتما هزینه داشته است، ولی فواید آن بر هزینه هایش غلبه دارد.
رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران افزود: در فاز دوم اجرای قانون هدفمندکردن یارانهها باید ملاحظات ویژه ای برای بخش تولید و صنعت لحاظ شود و نظام بانکی نیز با اجرای قانون بیش از وضعیت فعلی لحاظ شود تا به مشکل برنخوریم.
وی همچنین در مورد ضرورت انجام پژوهش در مورد هدفمند کردن یارانه ها نیز گفت: هر تحقیق و مطالعه ای نیازمند تدوین استراتژیها و نقشه راه است. بر همین اساس، اعتقاد ما این است که در پژوهشهایی که در بخش بازرگانی صورت میگیرد، باید مدل و الگوی مناسبی وجود داشته باشد، اما در حال حاضر این مدل و الگو وجود ندارد.
به گفته آل اسحاق، نباید در مسایل بازرگانی کشور از روش سعی و خطا استفاده شود، بلکه پژوهشهایی که در بخش بازرگانی انجام می شود، باید بر اساس مدل و الگوی مناسبی باشد و مقطعی تصمیم گیری نشود.
همچنین محمود دودانگه معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزارت بازرگانی در این جشنواره اظهار داشت: پژوهش باید مبتنی بر حل مسئله بوده و بر اساس یک روش مشخص در کشور انجام شود، این درحالی است که باید توجه داشت که میان نظام پژوهشی و نظام اجرایی کشور فاصله وجود دارد، در حالیکه باید این دو بخش به صورت توامان حرکت کنند.
وی خاطرنشان کرد: بخش بازرگانی، ویترین اقتصاد کشور است؛ لذا باید مورد توجه جدی واقع شود. دودانگه گفت: طرح تحول اقتصادی و قانون هدفمندکردن یارانهها اگر بیشتر از توفیقات هسته ای اهمیت نداشته باشد، کمتر از آن نیز حائز اهمیت نیست، بنابراین از این قانون می توان به عنوان مبدل علم به ثروت تعبیر کرد.
نظر شما