به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، محمد نصوری ظهر چهارشنبه در نشست مطبوعاتی عنوان کرد: تونل تنگه زاغ نیز با 90 درصد کار انجام شده حداکثر تا نیمه اول بهمن ماه قابل بهره برداری است و بی شک با تکمیل این پروژه شاهد تاثیرات مثبتی در تسهیل عبور و مرور و کاهش ترافیک موجود خواهیم بود.
نصوری با بیان اینکه استان هرمزگان به لحاظ مزیتهای نسبی و زیرساختهای ایجاد شده در آن شاهد روند رو به رشدی است، ابراز امیدواری کرد: روند رشد و ارتقای طرحهای عمرانی جهت فراهم کردن زیرساختهای مورد نیاز جهت توسعه استان سال به سال هم بر حسب میزان سرمایه گذاری بخش دولتی و هم بخش غیردولتی افزایش داشته باشد.
معاون امور عمرانی استاندار هرمزگان تاکید کرد: با توجه به اینکه 10 ماه از سال می گذرد دستگاههای اجرایی عمرانی کار باید نسبت به جذب سریع اعتباراتشان اقدام کرده تا بتوانند عملکرد فیزیکی طرح های خود را بر اساس برنامه پیش بینی شده تا پایان سال جاری به اتمام برسانند.
وی افزود: همچنین نظر به حساسیت اقدامات مورد انتظار در قالب اعتبارات عمرانی، ضروریست تا مدیران دستگاههای اجرایی ضمن بهره وری بهینه از اعتبارات، نسبت به افزایش کیفی پروژه های عمرانی به جد اقدام کنند.
بهره برداری پنج هزار مسکن مهر تا پایان سال جاری
معاون عمرانی استاندار هرمزگان در پاسخ به سئوال مهر در خصوص آخرین وضعیت مسکن مهر بیان داشت: در بحث پروژه های عمرانی استان، امسال پنج هزار واحد مسکن مهر در شهرهای استان به بهره برداری می رسد که دو هزار واحد آن در نیمه دوم دی ماه و سه هزار واحد نیز تا پایان امسال بهره برداری می شود.
نصوری ضمن ابراز خرسندی از اقدامات انجام شده در راستای توسعه مسکن مهر در استان هرمزگان و اتمام مراحل اجرایی آن شامل فوندانسیون، سفت کاری و نازک کاری خاطرنشان کرد: انجام این اقدامات این نوید را می دهد که بتوانیم در سال جاری با توجه به برنامه زمانبندی شده، پنج هزار واحد مسکن مهر را در شهرستانهای استان به بهره برداری برسانیم.
لزوم استفاده از دانش کار تکنیکی و تجربه سازمانی
معاون امور عمرانی استاندار با تاکید بر لزوم استفاده مدیران از تجربیات موفق مدیران سابق در اجرای طرح های عمرانی یا اداره امور دستگاههای عمرانی کار، تصریح کرد: مدیران باید دانش کار تکنیکی و برنامه ریزی شده را در مجموعه کارشناسی خود داشته باشند چراکه توجه به دانش کار، تجربه سازمانی و تشخیص شرایط محیطی و زمانی کمک بزرگی به اجرای موفق طرحهای عمرانی می کند که خوشبختانه دستگاههای اجرایی ما از این امتیازات برخوردارند.
وی افزود: در واقع ساختار اداری طوری طراحی شده که تجربیات مدیران موفق گذشته به مدیران فعلی نیز انتقال یابد و مدیران جدید برای پیشبرد فرآیند اجرایی طرحها از اطلاعات و تجربیات کارشناسان و افراد مجرب دستگاهی بهره مند شوند.
مکانیزم نظارت در پروژ ه های سازه ای
نصوری با اشاره به اجرای طرح هدفمندی یارانه ها و ضرورت نظارت بیش از پیش بر کنترل قیمتها در بخش ارائه خدمات و کالا از سوی دستگاههای ذیربط که یکی از شقوق مهم این طرح است، تاکید کرد: در بحث فنی با توجه به وجود استانداردها هر کدام از پروژه های سازه ای چه در بخش خصوصی و چه در بخش دولتی باید دارای مکانیزم نظارتی دقیقی بر اساس مسئولیتهای تعریف شده از سوی مهندسین ناظر باشد و هیچگونه تعلل و تسامحی در خصوص نظارت شان در رابطه با هیچ موردی پذیرفته نیست.
وی با تاکید بر اینکه با اجرای قانون هدفمندی تغییری در تخصیص اعتبارات عمرانی نخواهیم داشت، خاطرنشان کرد: اعتبارات پروژه ها تثبیت شده است و طرحهای عمرانی بر اساس موافقتنامه های مبادله بین دستگاههای اجرایی و معاونت برنامه ریزی استانداری همچنین موارد مندرج در چارچوبهای تعیین شده باید اجرا شود.
نظر شما