به گزارش خبرگزاری مهر، شکرالله عنایتی با بیان این مطلب اظهار کرد: این مسایل در بیشتر مواقع خود را در پیامهای ساخت و ساز و ایجاد مزاحمت های شغلی نشان می دهد، به عنوان مثال همسایه ای نسبت به سر و صدای ناشی از ساخت و ساز اعتراض داشته و بارها با 137 تماس می گیرد.
وی افزود: تماس های مکرر یک شهروند در مورد ساخت و ساز همسایگان و پیگیری های مداوم او و خواسته های غیرقابل پیگیری ، کارشناسان این سامانه را متوجه وجود تسویه حساب های شخصی تماس گیرنده می کند.
عنایتی با بیان اینکه شهرداری در بسیاری موارد نمی تواند اقدامی در این خصوص انجام دهد افزود : شهروندی که پروانه ساخت و ساز دریافت می کند به طور قانونی اجازه این کار را دارد و ایجاد اینگونه مزاحمت ها تاحدودی و تا مدتی معین طبیعی است.
رئیس سامانه 137 ، همچنین به وجود چنین تماس هایی در سد معبر دستفروشان و مزاحمت های شغلی اشاره کرد و ادامه داد : مغازه هایی که دستفروشان در مجاورت آنها قرار دارند ، این مساله را به صورت پیام های دائمی به 137 اطلاع می دهند اما گاهی اوقات دستفروش ، وابسته به مغازه مجاور بوده و به همین دلیل تماسی در خصوص رفع سد معبر انجام نمی شود.
عنایتی با بیان اینکه عوامل هر ناحیه با این موارد آشنا هستند و خود موضوع را مدیریت می کنند اظهار کرد : باید برای مشکلات ساخت و ساز شبانه و یا تبانی دستفروش با مغازه ثابت فروش ، فکری کرد ، ما این موضوعات را وارد لیست پیام ها نکرده اما جمع بندی نموده و به معاونت های مربوط ارجاع می دهیم . گاهی اوقات نیز با معاونت حقوقی شهرداری مکاتبه کرده و راه کارهای حقوقی را مطالبه می کنیم.
رئیس سامانه 137 شهرداری همچنین با بیان اینکه نوع تماس ها با توجه به مناطق متفاوت است اظهار کرد : در مناطق شمالی که استعداد ساخت و ساز بالایی دارند ، تعداد پیام های ساخت و ساز زیاد است.
عنایتی افزود: در این مناطق همچنین تلقی شهروندان از نظافت متفاوت است و حتی ریزش برگ را نیز با موضوع عدم نظافت گزارش می دهند اما در مناطق دیگر در موقعیت های نامناسب نظافت نیز تماسی با 137 گرفته نمی شود.
نظر شما