۱۸ دی ۱۳۸۹، ۱۰:۴۳

گردشگری دریایی سرآغاز توسعه گیلان است

گردشگری دریایی سرآغاز توسعه گیلان است

رشت - خبرگزاری مهر: نماینده مردم لنگرود در مجلس با اعلام اینکه باید به توسعه گردشگری دریایی توجهی ویژه شود، گفت: گردشگری دریایی سرآغاز توسعه گردشگری در استان گیلان است.

مهرداد لاهوتی در گفتگو با خبرنگار مهر برلزوم کسب جایگاه ویژه گردشگری دریایی در خزر تاکید کرد و افزود: برای تحقق این امر سرمایه ‌گذاری دراین بخش باید تشویق و موانع موجود بر سر راه فعالیت و استقرار کشتی‌ های مسافربری رفع شود.

وی اظهارداشت: برای توسعه گردشگری دریایی باید تسهیلات ارزان قیمت از سوی سازمان میراث فرهنگی و سازمان بنادر و دریانوردی در اختیار علاقمندان قرار گیرد.

نماینده مردم لنگرود در مجلس با اشاره به اینکه  توسعه گردشگری در هر زمان و مکانی همواره موجب اشتغالزایی و بهبود وضعیت اقتصادی منطقه خواهد شد، گفت: توسعه گردشگری در هر سطحی به اقتصاد، اشتغال و جوامع محلی و بازار آن ناحیه و رونق بخش گردشگری، هتلها و مراکز اقامتی و سایر مراکز خدماتی و بندر فوائد بسیار و ارزش افزوده زیادی خواهد داشت.

وی در ادامه به وضعیت صنعت حمل و نقل کشور اشاره کرد و افزود: هم اکنون 90 درصد حمل و نقل کشور به صورت جاده ‌ای و تنها 10 درصد سهم حمل و نقل هوایی و ریلی است.
 
لاهوتی خاطرنشان کرد: در حال حاضر سالانه 24 تا 27 هزار نفر در جادهها کشته می شوند که این میزان یک و نیم برابر  کشته های جنگ تحمیلی است.
 
وی کاهش همچنین سهم حمل و نقل جاده ‌ای و افزایش سهم حمل و نقل ریلی را یک ضرورتی اجتناب ناپذیر دانست و گفت: در برنامه چهارم توسعه فقط 30 درصد آن تحقق پیدا کرد و در 15 سال باقیمانده از برنامه سند چشم‌ انداز باید به ساخت 26 هزار کیلومتر ریل در ایران ساخت.
 
عضو کمیسیون عمران مجلس بیان داشت: سن واگن ‌ها باید در برنامه چهارم توسعه به زیر 10 سال و در بخش لوکوموتیو به زیر 15 سال می‌ رسید در حالی که متوسط سن واگن ‌ها در حال حاضر بالای 18 سال و سن لوکوموتیو‌ها 30 سال است.
 
وی تاکید کرد: در بخش حمل و نقل ریلی اعم از سن ناوگان و ساخت ریل تلاش های بیشتری باید صورت گیرد.
کد خبر 1226873

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha