به گزارش خبرگزاری مهر، جابر قرهداغی با بیان این مطلب افزود: سال گذشته هزار و 931 موتور سوار 18 تا 24 ساله در تصادفات رانندگی جان خود را از دست دادند و در 8 ماهه اول امسال هم یکهزار و 535 نفر از کشته شدگان تصادفات موتورسیکلت 18 تا 24 ساله بودند.
به گفته وی بر اساس آمارها 33.1 درصد موتورسواران کشته شده در سال گذشته نیز جوانان 18 تا 24 سال بودند که این امر نشان دهنده بالاتر بودن مرگ موتورسیکلت سواران در این گروه سنی است.
رئیس مرکز تحقیقات پزشکی قانونی با اشاره به وقوع بیشتر موارد مرگ موتورسواران در نیمه اول سال اظهار کرد: آمارها نشان میدهد میزان مرگ موتورسواران عمدتاً در نیمه اول سال بیشتر است به نحوی که در شش ماهه اول سال گذشته 3 هزار و 353 موتورسوار و در نیمه دوم همان سال 2 هزار و 480 موتورسوار در تصادفات جان خود را از دست دادند.
قره داغی افزود: مقایسه آمارهای دو نیمه اول و دوم سال های 87 و 86 نیز به خوبی نشان میدهد که مرگ موتورسواران در نیمه اول سال بیشتر است و شاید بتوان گفت که یک دلیل این امر استفاده نکردن از کلاه ایمنی توسط موتورسواران به ویژه در فصل تابستان و هوای گرم باشد.
وی یادآور شد: در نیمه اول سال 87 تعداد موتورسواران فوت شده سه هزار و 559 و در نیمه دوم آن سال دو هزار و 491 نفر بود همچنین در سال 86 حدود سه هزار و 733 موتور سوار در نیمه اول و دو هزار و 264 موتورسوار نیز در نیمه دوم سال بر اثر تصادف کشته شدند.
قرهداغی با مقایسه ماهانه آمار مرگ موتورسواران در سال های اخیر بیشترین رقم های مرگ این افراد را مربوط به فصل تابستان و به طور کلی روزهای گرم سال دانست.
رئیس مرکز تحقیقات پزشکی قانونی با اشاره به کاهش مرگ موتورسواران در سال 88 نسبت به سال قبل از آن افزود: هر چند در سال 87 نسبت به سال 86 شاهد افزایش نه دهم درصدی مرگ موتور سیکلت سواران بودیم اما در سال 88 این رقم نسبت به سال قبل از آن 3.6 درصد کاهش یافت که امیدواریم این روند کاهش در سال جاری نیز ادامه یابد.
وی با بیان اینکه مرگ موتورسواران در مسیرهای برون شهری بیشتر است، افزود: محل تصادف 46.7 درصد این افراد مسیرهای برون شهری و 37.4 درصد مسیرهای درون شهری بوده همچنین محل وقوع 15.3درصد تصادفات منجر به فوت موتورها جادههای روستایی و 0.6 درصد نامعلوم گزارش شده است.
نظر شما