احمد محمودزاده روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار مهر در اردبیل اظهار داشت: این تعداد دانش آموز در 183 مدرسه قرآنی در قالب 420 کلاس درس ایجاد شده در سطح استان، از آموزشهای قرآنی بهره مند می شوند.
وی با اشاره به موفقیت این طرح در استان اضافه کرد: تلاش می کینیم با انجام حرکتهای سازنده در آموزش و پرورش چهره خواستگاه تشیعی اردبیل را رونق بخشیده و این مراکز آموزش قرآن را افزایش دهیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه هماکنون 17 هزار معلم و 60 هزار دانش آموز در این استان فعالیت می کنند، افزود: این رقم تمام خانوادههای استان را در بر میگیرد و اگر بتوانیم آموزههای قرآنی را برای آنان اجرا کنیم در تمام خانوادههای استان نتایج مثبتی خواهیم گرفت.
وی همچنین از تشکیل کلاسهای قرآنی برای فرهنگیان استان اردبیل خبر داد و تصریح کرد: این کلاسها در مرحله ثبتنام بوده و پس از طی این مراحل با استفاده از اساتید مجرب به صورت تخصصی به آموزش این قشر اقدام خواهد شد.
محمودزاده اجرای موفق این فعالیتها را در گرو تامین و تخصیص اعتبارات و نیروی انسانی دانست و ابراز داشت: با ابلاغ اعتبارات مناسب میتوان جایگاه قرآن را در استان اردبیل بیش از این نهادینه کرد.
وی تلاش دولت و وزارت آموزش و پرورش به تحقق فعالیتهای فرهنگی بویژه توسعه علوم قرآنی و از مهجوریت درآمدن قرآن در جامعه را مطلوب برشمرد و خاطر نشان کرد: در این راستا تمام نهادهای مربوطه باید با همتی مضاعف برنامه ریزی کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان در پایان از تصمیم شورای عالی قرآن استان مبنی بر تشکیل کمیته نظارت بر فعالیتهای قرآنی در اردبیل خبر داد و متذکر شد: این کمیته در راستای کیفیت بخشی به فعالیتهای قرآن استان تشکیل می شود.
نظر شما