۲۱ دی ۱۳۸۹، ۱۴:۰۰

باقری:

باید در محلات پایتخت امکان اسکان اضطراری فراهم شود

باید در محلات پایتخت امکان اسکان اضطراری فراهم شود

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در بازدید از اردوگاه نمونه اسکان اضطراری گفت: باید در هر یک از 374 محله تهران بر اساس استاندارد‌های بین‌المللی برای دو درصد جمعیت آن امکانات اسکان اضطراری تعبیه شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین باقری گفت: طرح ایجاد زیر‌ساخت‌های لازم برای برپایی محل‌های اسکان اضطراری در تمامی 374 محله شهر تهران در دستور کار این سازمان قرار دارد.

وی در بازدید از اردوگاه نمونه اسکان اضطراری، پیش‌بینی مکان مناسب و امکانات لازم برپایی اسکان اضطراری در تمامی محلات را گامی موثر در ارتقای آمادگی محلات تهران در مقابله با حوادث به ویژه زلزله توصیف کرد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور افزود: در هر حادثه‌ای که اتفاق می‌افتد، یکی از مراحل بسیار حائز اهمیت اجرای تخلیه و اسکان اضطراری شهروندان است و اگر این دو مرحله به خوبی انجام شود، اضطراب و سردرگمی بازماندگان سوانح پایان یافته و آرامش حاکم می‌شود در نتیجه رفع سایر مشکلات سرعت خواهد گرفت.

وی اظهار کرد: ما دنبال این هستیم که این الگو را از تهران شروع کنیم و سپس این طرح در سایر استان‌های کشور با استفاده از این تجربه اجرا شود.

باقری گفت: با توجه به پیچیدگی شهر تهران و فرضیات متفاوتی که در وقوع حوادث متصور است باید برنامه‌های لازم را از قبل طراحی کنیم.در همین خصوص با توجه به این که در شرایط وقوع زلزله برخی معابر تهران در معرض آسیب جدی قرار خواهد گرفت، اداره هر محله‌ای به صورت خودکفا باید پیش‌بینی شود. در نتیجه در هر یک از 374 محله که در تهران داریم ، بر اساس استاندارد‌های بین‌المللی باید برای دو درصد جمعیت آن امکانات اسکان اضطراری تعبیه شود.

وی تصریح کرد: در اردوگاه‌های اسکان اضطراری محلات باید انواع مختلف امکانات و خدمات عمومی تعبیه شود و هر محله و ناحیه نسخه خاص خود را دارد.

وی ابراز امیدواری کرد که این نمایشگاه به صورت دائمی برگزار شود و نمونه‌های مختلفی از امکانات متعدد به نمایش درآید تا همه مسئولان بتوانند هنگام بازدید از این نمایشگاه با این امکانات آشنا شده و برای تهیه آن اقدام کنند.

همچنین عزیزالله رجب‌زاده با اشاره به طرح اسکان اضطراری محلات و ساخت اردوگاه اسکان موقت در پارک چیتگر گفت:علاوه بر طرح اردوگاه اسکان اضطراری محلات تهران، در پارک چیتگر نیز اردوگاه اسکان موقت با ابعاد وسیع‌تر و امکانات گسترده طراحی و در حال اجراست که در آن اردوگاه مردم می‌توانند در دراز مدت و حتی تا 6 ماه زندگی کنند و امکانات وسیع‌تری در آنجا فراهم شده که تا 80 درصد طرح پیشرفت حاصل شده است.

وی گفت: در این اردوگاه سکوهای سیمانی نصب چادر، بیمارستان، سرویس‌های بهداشتی، انبار ، سردخانه و دیگر امکانات ضروری پیش‌بینی شده است و طرح در مراحل تکمیل است.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران  افزود: اسکان اضطراری در محلات تهران باید برای حداقل دو درصد مردم هر محله طراحی شود بنابراین هدف برپایی این نمایشگاه و اجرای طرح‌های پایلوت در شش منطقه تهران، سنجش نیازمندی‌ها و توانایی‌های موجود سازمان‌های تخصصی مدیریت شهری بود.

وی ادامه داد: در برنامه سال آینده اجرای 374 محل اسکان اضطراری برای تمامی محلات پیش‌بینی شده است تا آنکه در مواقع مورد نیاز با استفاده از امکاناتی که از قبل پیش‌بیینی شده است مردم بدون مشکل خاصی بتوانند در این محلات اسکان یابند.

کد خبر 1229913

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha