به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از نيويورك تايمز، اين روزنامه به نقل از مقامات اطلاعاتي بدون ذكر نام آنان اعلام كرد سيا مطمئن بود عراقي ها به گرمي از سربازان آمريكايي استقبال مي كنند كه اين سازمان پيشنهاد قاچاق صدها پرچم اين كشور را در آستانه اشغال اين كشور در سال 2003 به عراق داد .
اين سازمان مي خواست اين پرچم ها را توزيع كند كه مردم آنها را در برابر آمريكايي ها تكان دهند .
نيويورك تايمز به نقل از منابع اطلاعاتي بدون ذكر نام آنها نوشت : سيا برنامه ريزي كرده بود كه اين صحنه را با دوربين ها فيلمبرداري كند و آن را در جهان عرب منتشر كند .
با اين حال طبق اين گزارش اين طرح بوسيله سرهنگ دوم ديويد مك كيرنان فرمانده نيروهاي زميني كه نگران بود آمريكاييها به عنوان يك ارتش اشغالگر شناخته شوند ، حذف شد .
به هرحال سيا باور داشت كه بسياري از شهرهاي عراق " متعلق به ما است "
يك مقام اطلاعاتي سابق به اين روزنامه گفت : در ابتدا قرار بود اين اقدام با پرچمهاي آمريكايي انجام شود . و سپس تصميم گرفته شد پرچمهاي عراق بين مردم توزيع شود . هم اكنون اين پرچمها در بسته هايي در گوشه اي افتاده اند .
وي افزود : يكي از شهرهايي كه آنها انتظار داشتند به گرمي از آنها استقبال كند شهر ناصريه بود جاييكه نيروهاي آمريكايي با مبارزه هاي سنگيني روبرو شدند .
نيويورك تايمز در ادامه مي افزايد همچنانكه اطلاعات در مورد تسليحات كشتار جمعي عراق اشتباه بودند ، اطلاعات پيرامون موارد ديگر نيز غلط از آب درآمدند .
طبق اين گزارش نيروهاي آمريكايي نتوانستند نقشي را كه نيروهاي طرفدار صدام ( كه حملات اصلي را عليه سربازان آمريكايي در جنوب عراق مرتكب مي شوند ) را پيش بيني كنند .
اين آژانس از اينكه عراق در سلاح غوطه ور است ، آگاه بود اما نتوانست تعداد زيادي از مخفيگاههاي تسليحات را كه در مساجد و مدارس پنهان بودند تا مبارزان را تامين كند .
اين گزارش مي افزايد اطلاعات ارتش آمريكا همچنين وضعيت ضعيف زيربناهاي عراق را كمتر از واقيت تخمين زد . و اين مسئله هم اكنون چالش اساسي بازسازي عراق است
نظر شما