۲۵ دی ۱۳۸۹، ۱۹:۵۲

گودرزی:

شورای معارف صدا و سیما مرکز اصلی تولید اندیشه دینی در قم است

شورای معارف صدا و سیما مرکز اصلی تولید اندیشه دینی در قم است

قم - خبرگزاری مهر:‌ رئیس مرکز پژوهش‌های اسلامی صدا و سیما گفت: تشکیل شورای معارف صدا و سیما در قم موجب رویکرد روز افزونی در برنامه‌های دین و رسانه شده و این شورا مرکز اصلی تولید اندیشه دینی در این استان است.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین گودرزی در نشستی که با حضور مدیران مرکز پژوهش‌های اسلامی صدا و سیما با مدیران معارف سیما برگزار شد، طی سخنانی گفت: شورای معارف مرکز اصلی تولید اندیشه دینی در قم است و امیدواریم این جلسات به صورت نهادینه ادامه یابد.

وی در ادامه بیان کرد: تأسیس این مرکز در قم باعث شد رویکرد روز افزونی در برنامه‌های دین و رسانه به وجود آید و در این راستا تحولات ساختاری صورت گرفته است.

رئیس مرکز پژوهش‌های اسلامی صدا و سیما گفت: مرکز پژوهش‌ها برای تقویت برنامه سازان ۶ فصلنامه، یک ماهنامه و یک دو ماهنامه منتشر می‌نماید و فصلنامه دین و رسانه، قاصدک، گلبرگ از این نوع می‌باشند.

وی ادامه داد: فصلنامه قاصدک می‌تواند در کمک به برنامه سازان و فصلنامه گلبرگ جوان نیز می‌تواند پشتوانه فکری برنامه سازان باشد.

گودرزی همچنین در ادامه عنوان داشت: در آینده‌ای نزدیک شورایی که درآن اثر‌های رسانه‌ای را برای انتشار مورد ارزیابی قرار می‌دهد تشکیل می‌شود.

دینی شدن ادبیات رسانه نیاز به شفاف سازی دارد

در ادامه این نشست رئیس شورای معارف سازمان صدا و سیما نیز طی سخنانی با اشاره به اینکه برای دینی شدن ادبیات رسانه نیاز به شفاف سازی داریم ابراز داشت: مرکز پژوهش‌ها‌ی صدا و سیما می‌تواند سهم مهمی در مسیر رسیدن راهبرد‌ها به شفافیت‌ها داشته باشد تا از این طریق سیاست‌ها نوشته شود.

حجت الاسلام محمد شیخ الاسلام ادامه داد: سعی شده در حوزه تولید کارهای اضافی جمع آوری شود و مدیران بتوانند به سمت کارکردهای راهبردی حرکت کنند و در این راستا تلاش شده تا چهار کلید واژه اساسی (تعمیق بخشی، مناسک مذهبی، اباحه‌گری، مدیریت پیام) که می‌تواند در قالب طرح پژوهشی از طرف مرکز پژوهش‌های اسلامی تبیین و شفاف سازی شود، برای مدیران و برنامه سازان سازمان انجام پذیرد.

در ادامه نیز مدیر کل پژوهش مرکز پژوهش‌های اسلامی طی سخنانی ابراز داشت: این مرکز با هشت گروه علمی و یک گروه اجرایی فعالیت دارد و اگر شورای معارف بتواند اولویت‌ها و عناوین مورد نیاز خود را به صورت پروژه‌ای به این مرکز ارائه نمایددر دستور کار قرار خواهد گرفت و ما می‌توانیم در این راستا وارد انعقاد تفاهم نامه‌هایی بشویم.

فتحی بیان کرد: مساله تفاوت میان معاونت‌ها یک حقیقت است و در سیما بخاطر این ساختار آثار کمتر مورد استقبال قرار می‌گیرد.

در راستای این نشست مدیرکل خدمات رسانه‌ای گزارشی از فعالیت‌های خود ارائه نمود و بیان کرد: در تولید شروع خوبی داریم و در زمان‌های گذشته با اکثر شبکه‌ها فعالیت داشته‌ایم و نوعا این رابطه الگویی است و شبکه‌ها توان مرکز پژوهش‌ها را ندارند.
وی فعالیت‌های میان برنامه‌ای، مجموعه نماهنگ‌ها، تیزرهای دینی ۵۰ قسمتی را نمونه‌ای از فعالیت‌ها بیان کرد.
 

کد خبر 1232700

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha