به گزارش خبرنگار مهر در قزوین، حمیدرضا فراست طلب عصر شنبه در حاشیه بازدید از کارگاه بسته بندی چسب گفت: اشتغال به کار مددجویان به عنوان یکی از ابزارهای مهم حرفه آموزی زندانی و آماده کردن آنها برای بازگشت به آغوش جامعه، مورد توجه جدی مسئولان سازمان زندانها قرار گرفته است.
وی افزود: بی تردید اشتغال به کار یکی از پایه های اصلی اصلاح و بازپروری مددجویان بوده وبا فراگیری مهارتهای شغلی، ضمن کاهش استرسها ونگرانی های دوران محکومیت، زمینه ایجاد زندگی سالم اجتماعی فراهم می شود.
وی خاطرنشان کرد: بهره گیری از امکانات آموزشی زندان موجب می شود تامددجویان در زمان تحمل کیفر، مهارتهای فنی وحرفه ای را آموزش دیده وتوان فنی و مهارت خود را افزایش دهند.
فراست طلب تصریح کرد: مددجویان پس از آزادی از زندان به جهت کسب تخصص و مهارت و دریافت گواهینامه فنی وحرفه ای از راههای مختلف مانند مرکزمراقبت بعداز خروج و دریافت تسهیلات خوداشتغالی، جذب بازار کار شده و این کار موجب جلوگیری از تکرار جرم هم خواهد شد.
مدیرکل امور زندانهای استان قزوین به جنبه های اقتصادی کار مددجویان هم اشاره کرد وافزود: درآمد حاصل ازاشتغال به کار مددجو،علاوه بر برطرف کردن قسمتی از نیازهای خود و خانواده اش، در برخی از موارد ضرر و زیان ناشی از جرم را به متضرر پرداخت کرده و وجوهی را نیز برای زمان خروج از زندان پس انداز می کند.
نظر شما