۲۷ دی ۱۳۸۹، ۱۰:۰۹

گزارش خبری مهر/

برنامه هسته ای ایران و شکاف در کابینه اسرائیل/ تل آویو سردرگم است

برنامه هسته ای ایران و شکاف در کابینه اسرائیل/ تل آویو سردرگم است

خبرگزاری مهر-گروه بین الملل : سخنان چندی قبل رئیس سابق دستگاه جاسوسی اسرائیل ( موساد ) در مورد برنامه هسته ای ایران موجب ناراحتی سران این رژیم شده بطوریکه نخست وزیر و کابینه وی دست به کار شده و سخنان جدیدی را در این باره ایراد می کنند.

به گزارش مهر، "معیر داگان" رئیس سابق موساد چند روز قبل گفته بود که ایران تا سال 2015 نمی تواند به سلاح هسته ای دست پیدا کند. اما این سخنان به شدت موجب ناراحتی کابینه رژیم اسرائیل شده بطوری که روز گذشته "دنی آیالون" معاون وزیر خارجه رژیم صهیونیستی گفته که ایران در سال جاری به بمب اتم دست پیدا نمی کند.

اینگونه اظهارنظرها علاوه بر آنکه حکایت از اشتبهات پی در پی محاسباتی دستگاه های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی دارد نشانگر سردرگمی آنها در مورد برنامه هسته ای ایران است. آنها تا کنون چندیدن بار تاریخ های متفاوتی را درباره اینکه ایران به سلاح هسته ای دست می یابد عنوان کرده اند و با رسیدن آن تاریخ خاص وقتی مشاهده کرده اند که برنامه هسته ای ایران همچنان مسیر صلح آمیز خود را ادامه می دهد تاریخ دیگری را برای آن اعلام کردند.

آیالون در گفتگو با روزنامه جورزالم پست ضمن بیان این مطلب گفت : نمی خواهم در مورد 2014 یال 2015 صحبت کنم اما آنچه ما می دانیم این است که آنها ( ایران ) در سال جاری به این مهم دست نخواهند یافت.

البته این فقط آیالون نبود که نسبت به سخنان داگان واکنش نشان داد بلکه "بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر رژیمی صهیونیستی نیز در هفته گذشته نتوانست خشم خود را از پیش بینی رئیس سابق موساد پنهان کند و ناراحتی خود را از اینکه داگان گفته بود جهان فرصت بیشتری برای مقابله با برنامه هسته ای ایران دارد اعلام کرد. 

البته این فقط کابینه رژیم صهیونیستی نبود که نسبت به سخنان داگان واکنش نشان داد بلکه پیشتر "هیلاری کلینتون" وزیر خارجه آمریکا در سفر هفته گذشته خود به کشورهای عرب حوزه خلیج فارس ضمن بیان نگرانی خود در مورد سخنان داگان گفته بود که اظهارت یک نفر نباید ملاک تصمیم گیری کشورهای دیگر قرار بگیرد و بر اساس آن رفتار خود را در قبال ایران تغییر دهند.

در همین خصوص "موشه یعلون" رئیس پیشین ستاد مشترک نیروهای مسلح رژیم صهیونیستی، چندی پیش گفته بود : ایران به سبب یک رشته پسرفتها، به این زودیها نمی تواند به سلاح هسته ای دست پیدا کند.

اینگونه اظهار نظرها علاوه بر آنکه حکایت از اشتبهات پی در پی محاسباتی دستگاه های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی دارد نشانگر سردرگمی آنها در مورد برنامه هسته ای ایران است. آنها تا کنون چندیدن بار تاریخ های متفاوتی را درباره اینکه ایران تا این تاریخ خاص به سلاح هسته ای دست می یابد عنوان کرده اند و با رسیدن آن تاریخ خاص وقتی مشاهده کرده اند که برنامه هسته ای ایران همچنان مسیر صلح آمیز خود را ادامه می دهد تاریخ دیگری را برای آن اعلام کردند.

برای مثال مروری بر ادعاهای اسرائیلیها درباره فعالیت صلح ‌آمیز هسته ‌ای ایران به خوبی نشانگر ماهیت دروغ ادعاهای آنها درباره ساخت بمب هسته ‌ای در ایران است؛ اظهار نظرهایی که تاکنون هیچ کدام از آن‌ها تحقق نیافته اما در راستای اجرای یکی از مهمترین راهبردهای اسرائیل برای توسعه پروژه "ایران هراسی" همچنان ادامه دارد.

در این پروژه ایران در واقع به جای اسرائیل، دشمن اعراب معرفی می‌شود. در سال 1992، اسحاق رابین (نخست وزیر وقت اسرائیل) و شیمون پرز (وزیر خارجه وقت اسرائیل) برای اولین بار به صورت علنی اعلام کردند، اطلاعاتی در دست دارند که نشان می ‌دهد ایران تا پایان دهه 1990 به سلاح اتمی مجهز خواهد شد.

سه سال بعد و این بار در واشنگتن، شیمون پرز و ایهود باراک ادعا کردند که جهان باید منتظر ایران مجهز به سلاح اتمی این بار تا پایان سال 1997 باشد، اظهارنظرهایی که در یکی از اسناد ویکی لیکس نیز اینگونه مطرح شده است: "بخش روابط راهبردی وزارت خارجه اسرائیل اعلام کرده است که ارزیابی‌های دولت اسرائیل از سال 1993 میلادی حاکی از آن بوده که ایران، در دیرترین زمان، تا سال 1998 به سلاح اتمی دست خواهد یافت."
 

در سال 1992، اسحاق رابین (نخست وزیر وقت اسرائیل) و شیمون پرز (وزیر خارجه وقت) برای اولین بار به صورت علنی اعلام کردند، اطلاعاتی در دست دارند که نشان می ‌دهد ایران تا پایان دهه 1990 به سلاح اتمی مجهز خواهد شد.

اما در سال 1998 نیز پیش بینی رژیم صهیونیستی دروغ از آب درآمد و آنها مجبور شدند تاریخ های دیگری را در این رابطه اعلام کنند.

این پیش بینیها در حالی است که اغلب کارشناسان و رسانه های غرب به این حقیقت پی برده اند که برنامه هسته ای ایران بر خلاف آنچه واشنگتن و تل آویو و متحدان اروپائی آنها تبلیغ می کنند تهدیدی برای هیچکس نیست.

برای مثال روزنامه کریستین ساینس مونیتور در شهریور ماه سال جاری با اشاره به جنجال سازی غرب و نومحافظه کاران آمریکا درباره برنامه صلح آمیز هسته ای تهران نوشت: بر اساس حقایق موجود ایران تهدید هسته ای برای آمریکا و اسرائیل نبوده و نیست.

این روزنامه  با اشاره به ادعاهای غرب در خصوص برنامه هسته ای ایران نوشت: سیاستمداران و لابیست ها در غرب تقریبا در دو دهه گذشته به این موضوع پرداخته اند که ایران تهدیدی برای ایالات متحده و اسرائیل است و نو محافظه کاران نیز طی دو سال گذشته بدنبال تبلیغ "بمبارن ایران ضروری است" بوده اند.  

این روزنامه آمریکایی در ادامه به تحریف اخبار برنامه هسته ای ایران در غرب می پردازد و می نویسد: به عنوان مثال، روزنامه نیویورک تایمز اواسط ماه آگوست با نگارش مطلبی از خطر احتمالی برنامه هسته ای ایران کاست، اما این گزارش در روزنامه ها و شبکه های تلویزیونی ایالات متحده به گونه ای دیگر تعبیر شد. در همین حال مجری شبکه "ام اس ان بی سی" بعد از ظهر همان روز گزارش داد که به گفته منابع اطلاعاتی ایران تنها یک سال با ساخت بمب هسته ای فاصله دارد.
 
ساینس مونیوتور در مطلب دیگری با اشاره به گزارش آژانس در خصوص صلح آمیز بودن برنامه هسته ای ایران و تحریف رسانه های آمریکایی در این باره نوشته بود: با وجود تاکید آژانس بر شفاف بودن برنامه هسته ای ایران، رسانه های خبری در انتشار مطالب خود صادق نیستند و به تحریف گزارش آژانس و جنجال درباره وقوع جنگ هسته ای می پردازند.
 
---------------------------
عبدالحمید بیاتی
کد خبر 1233777

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha