رحمان رحیمی در گفتگو با خبرنگار مهر در سنندج، اظهار داشت: با توجه به اقدامات و برنامه های شرکت آب و فاضلاب روستایی استان کردستان و اجرایی کردن پروژه ها و طرح های مختلف شاخص بهره مندی آب آشامیدنی سالم در روستاهای کردستان 74 درصد است.
وی عنوان کرد: با توجه به میانگین کشوری، شاخص بهره مندی از آب سالم روستایی در استان کردستان مناسب است ولی با توجه به پروژه های در نظر گرفته شده و بهره برداری از آنها تا پایان برنامه پنجم توسعه این میزان به نزدیک 100 درصد افزایش پیدا خواهد کرد.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان کردستان خاطرنشان کرد: در سال جاری 182 میلیارد ریال مصوبه برای اجرا در بخش آب روستایی تصویب شده است که 48 میلیارد ریال آن از محل اعتبارات خشکسالی و با تخصیص 100 درصدی هزینه خواهد کرد.
رحیمی با اشاره به اجرایی بیش از 152 پروژه در بخش آب و فاضلاب روستایی در سال جاری در استان کردستان بیان داشت: با بهره برداری از این پروژه ها 200 روستای استان کردستان از آب سالم و بهداشتی برخوردار می شوند.
وی در ادامه گفت: مشکل اساسی ما در بحث افزایش ضریب بهره مندی از تاسیسات آب رسانی کمبود اعتبارات و نیاز شدید به توسعه، تعمیر و تجهیز در بخش آب و فاضلاب روستایی است که انتظار می رود با توجه به پیگیری های صورت گرفته و نظر مساعد مسئولان استان سهم اعتبارات شرکت در سال آینده افزایش یابد.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان کردستان افزود: با توجه به وجود هزار و 731 روستا در سطح استان و تحت پوشش قرار داشتن 821 روستا نیاز به افزایش اعتبارات بیشتر در این بخش یه ضرورت اساسی است.
رحیمی یادآور شد: 553 روستای استان کردستان دارای تاسیسات قدیمی و نیازمند بازسازی هستند و احتیاج به بودجه بیشتری در این بخش وجود دارد که البته در سال جاری 20 میلیارد ریال اعتبار توسعه و بازسازی داریم که 10 میلیارد ریال آن از محل اعتبارات استانی و 10 میلیارد هم از محل در آمدهای داخلی شرکت تامین می شود.
نظر شما