محمد کاظم دبیری، درحاشیه اولین جلسه بخشداران شهرستان مشهد، به خبرنگار مهر گفت: از اقدامات مناسبی که برای توسعه فعالیت های فرهنگی در روستاها لازم و ضروری است، راه اندازی کانون های فرهنگی هنری مساجد است چرا که در مشهد، عده ای زیادی از مردم در حاشینه شهرها و روستاها، متمرکز شده اند.
وی با اشاره به وجود 380 روستا در اطراف مشهد افزود : سقف تعیین شده برای راه اندازی کانون های فرهنگی هنری مساجد در مشهد، 220 کانون فرهنگی هنری است که با هماهنگی های انجام شده اعتبار آن تامین شده است.
وی اظهار داشت: توجه به این قشر ضعیف و ارائه امکانات مناسب به روستاییان، موجب افزایش تولید، خود کفایی، پیشرفت و آبادانی هرچه بیشترمی شود .
دبیری با اشاره به نقش آموزش و ترویج فرهنگ و هنر در روستاها گفت : آموزش و تمرین فعالیتهای اجتماعی به جوانان و نوجوانان ، از مهمترین اهداف کلی این نهادها است .
وی برگزاری کلاسهای آموزشی در رشتههای هنری و فرهنگی، آموزش در اوقات فراغت و آموزش زوجهای جوان را از جمله برنامهها و اقداماتی دانست که در آینده به وسیله این کانون ها در اختیار روستا ئیان قرار می گیرد .
وی ادامه داد : توسعه فعالیت های گروهی، برگزاری جلسات قرآنی و مذهبی ، راه اندازی کتابخانه های عمومی مساجد ،توسعه واحد سمعی و بصری با ارائه لوح فشرده آموزشی و نیز برگزاری دوره آموزشی اعتقادات و اخلاق اسلامی و مهارتهای زندگی از جمله اهداف دیگر راه اندازی کانون های فرهنگی و هنری، مساجد است.
نظر شما