به گزارش خبرنگار مهر در قزوین، جعفر حبیبی ظهر سه شنبه در همایش شوارهای آموزش و پرورش شهرستانها و مناطق تابعه استان قزوین که به مناسبت سالروز تصویب قانون تشکیل شوراهای آموزش و پرورش و هفته شورا در سالن اجتماعات استانداری برگزار شد اظهارداشت: شوراهای آموزش و پرورش تجلی عزم ملی هستند که با اقدامات ارزشمند و مصوبات خوب آنها به دستاوردهای خوبی رسیده ایم.
حبیبی افزود: در استان قزوین خوشبختانه بعد از تصویب این قانون 14 شورا در آموزش و پرورش تشکیل شده و از ابتدای سال جاری تاکنون با تشکیل 111 جلسه 501 موضوع به تصویب اعضای شوراها رسیده که نشان دهنده کار ارزشمند آنها و حضور جدی اعضای شورا در تصمیم گیریهاست.
وی تصریح کرد: بیشترین فراوانی مصوبات در حوزه محتوای تعیلم و تربیت در آموزش و پرورش بوده است.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استان گفت: ارزیابی سالانه شوراهای مناطق براساس 21 شاخص صورت می گیرد که امسال سه شورا توانست رتبه اول تا سوم را در استان بدست آورد.
این مسئول فرهنگی استان یادآور شد: شوراها بعنوان بستر تحول بنیادین درآموزش و پرورش بشمار می روند که وظیفه آنها فراهم کردن بستر مناسب برای اجرای برنامه پنجم توسعه است که در این برنامه ماموریت هایی برای آموزش و پرورش و دولت در نظر گرفته شده که شوراها بهترین زمینه برای اجرای این برنامه ها بشمار می روند.
وی گفت: معنای واقعی عدالت آموزشی این است که دانش آموزان مناطق روستایی و دور افتاده کشورهم بتوانند از تحصیلات آموزشی مطلوب برخوردار شوند که شوراها بهترین بستر تصمیم گیری در این رابطه هستند و به همین دلیل بررسی محتوای کیفیت آموزش و پروزش و ارتقاء سطح علمی و فرهنگی دانش آموزان از دیگر وظایفی است که برای شوراها پیش بینی شده است.
حبیبی تصریح کرد: شوراها بهترین نهادی هستند که می توانند در تنظیم و اجرای سند توسعه آموزش و پرورش استان نقش آفرین باشند ودر آینده نظام آموزشی مشارکت کنند.
وی با اشاره به اهمیت آموزش و پرورش در نظام اسلامی گفت: عزت، کرامت، معنویت هرجامعه به جایگاه آموزش و پرورش بستگی دارد و یکی از شاخص های تاثیر گذار در توسعه هر جامعه و تربیت و پرورش بزرگترین سرمایه های کشور یعنی نیروی انسانی آموزش و پرورش است.
وی خاطرنشان کرد: رسالت آموزش و پرورش تعلیم وتربیت نیروی انسانی است و برای تحقق این وظیفه خطیر باید از کلیه امکانات مادی و معنوی بهره برد تا این نهاد در مسیر تعیین شده به اهداف خود دست یابد.
درادامه این همایش عباسعلی درافشانی معاون پشتیبانی استانداری قزوین هم گفت: تعلیم وتربیت فقط به بخش خاصی از جامعه تعلق ندارد بلکه این ماموریت خطیری است که به همکاری همه جانبه نیازمند است.
وی اظهار داشت: در استان قزوین از قابلیتهای بسیارخوبی از جمله استقرار بیش از سه هزار و500 واحد صنعتی برخورداریم که می توانند با حمایتهای مالی از بخش تحقیقات در آموزش و پرورش به ارتقاء سطح کیفیتحصیل در مدارس استان کمک کنند.
در این همایش غفاری رئیس سازمان ملی استعدادهای درخشان وزارت آموزش و پرورش، حجت الاسلام عابدینی امام جمعه موقت قزوین، معلمان، فرهنگیان و اعضای شوراهای آموزش و پرورش استان هم حضور داشتند.
نظر شما