به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، محمدصادق افراسیابی صبح چهارشنبه در بازدید از کانون تخصصی IT (ولایت) در استان گلستان، گفت: با توجه به نوع تخصص کانون در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات، ابتدا باید با برنامه ریزی دقیق و کاری پژوهشی میزان دسترسی و نوع استفاده مردم از اینترنت در سطح شهرستانی و استانی مورد بررسی قرار گیرد تا نیاز های جامعه هدف تأمین شود.
وی افزود: با توجه به خلأهای موجود در استان، وجود خانه های فرهنگ دیجیتال مردم نهاد می تواند نخستین گام برای دسترسی جوانان به اینترنت پاک باشد و بسیاری از مشکلات و دغدغه های خانواده ها را مرتفع کند.
افراسیابی، با اشاره به پیشنهاد تشکیل شبکه اجتماعی فعالان فرهنگی استان در فضای مجازی، تصریح کرد: افراد از طریق رسانه های دیجیتال می توانند در مباحث دانش افزایی، معرفت افزایی، استفاده بهینه از اوقات فراغت و تفریحات سالم تولیدات خود را در حوزه فرهنگی به روز کرده و در اتاق های بحث و گفتگو شرکت کنند.
وی، ایجاد بانک اطلاعاتی از تولیدات فاخر فرهنگی را از نتایج اجرای این طرح اعلام کرد و گفت: کانون های استان گلستان از نظر داشتن کتاب و کتابخانه، در رتبه بالاتر از متوسط کشوری قرار دارند و می توان از این ظرفیت برای ارتقای سطح فرهنگی استان بهره گرفت.
وی افزود: تا پایان سال آینده تمامی کتابداران کانون های استان گلستان و با توجه به توافقات ستاد عالی و مدیرعامل صندوق حمایت از هنرمندان، زیر پوشش بیمه کتابداران قرار می گیرند.
وی افزود: تا پایان سال آینده تمامی کتابداران کانون های استان گلستان و با توجه به توافقات ستاد عالی و مدیرعامل صندوق حمایت از هنرمندان، زیر پوشش بیمه کتابداران قرار می گیرند.
افراسیابی تصریح کرد: با توجه به شرایط امروز جامعه باید جوانان را با جریان شناسی مسائل فرهنگی آشنا کنیم و تلاش شود تا دشمن نتواند از کمبود اطلاعات آنان در حوزه های فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و غیره استفاده کند و آن را بهانه ای برای حمله به نظام مقدس جمهوری اسلامی قرار ندهد.
مشاور مرکز رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: برگزاری دوره های بصیرت با محوریت آشنایی با جریان های سیاسی و فرهنگی جامعه، تببین ابعاد موضوع ولایت مطلقه فقیه، بررسی تاریخ تطبیقی و تحلیلی اسلام می توانیم اطلاعات جوانان را در این زمینه ها افزایش دهیم و به طور جدی با این حربه دشمنان مقابله کنیم.
نظر شما