به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، بخش شیمی درمانی، رادیو لوژی دیجیتال و دستگاه امحاء زباله های عفونی بیمارستان شهدای عشایر خرمآباد در راستای توسعه و تجهیز این بیمارستان با حضور مسئولان این دانشگاه مورد بهره برداری قرار گرفت.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان عصر چهارشنبه در حاشیه افتتاح این بخش ها به خبرنگاران رسانه های گروهی استان گفت: این طرحها با اعتباری بالغ بر900 میلیون تومان به مرحله بهره برداری رسیده است.
اردشیر شیخ آزادی از بخش شیمی درمانی به عنوان یکی از نیازهای اساسی مردم استان نام برد و افزود: با راه اندازی این بخش مراجعه بیماران سرطانی لرستان به دیگر استان ها کاسته می شود.
وی با بیان اینکه این بخش به عنوان اولین بخش شیمی درمانی استان لرستان محسوب می شود، خاطر نشان کرد: این در حالی است که پیش از این بیمارستانهای لرستان فاقد بخش شیمی درمانی بوده است.
راه اندازی بخش شیمی درمانی در یک فضای محدود
وی در مورد وضعیت خدمات ارائه شده در این مرکز نیز تصریح کرد: کیفیت بخش شیمی درمانی بیمارستان شهدای عشایر خرم آباد همسان با دیگر بخش های شیمی درمانی کشور است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان ادامه داد: به دلیل راه اندازی این بخش در یک فضای محدود امیدواریم جهت افزایش ارائه خدمات به بیماران نیازمند با راه اندازی بیمارستان شهید رحیمی خرم آباد جمعیت بیشتری را تحت پوشش قرار دهیم.
وی با تاکید بر ضرورت توسعه بخش شیمی درمانی بیمارستان هدای عشایر، بیان داشت: با تامین یک نیروی فوق تخصص خون و سرطان این بخش به بهره برداری رسیده و پیگیر جذب نیروی دیگر برای سال آینده هستیم.
شیخ آزادی ادامه داد: در حال حاضر یک هزار و چهار نفر از بیماران خاص به ویژه بیماران سرطانی تحت پوشش معاونت غذا و دارو جهت تامین داروهای مورد نیاز هستند.
آماری از بیماران سرطانی لرستان در دست نیست
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان گفت: این در حالیست که به دلیل فقدان مرکز درمان سرطان در استان تاکنون آماری از تعداد بیماران سرطانی در دست نیست.
شیخ آزادی در ادامه سخنان خود اعتبار بهره برداری از بخش رادیو لوژی دیجیتال بیمارستان شهدای عشایر خرم آباد را 500 میلیون تومان اعلام کرد و تصریح کرد: با راه اندازی این دستگاه سرایت اشعه به بیماران در مقایسه با دستگاه های قدیمی 30 درصد کاهش می یابد.
وی ادامه داد: این دستگاه بدون نیاز به تاریکخانه و داروهای شیمیایی برای ظهور فیلم توانایی ذخیره سازی تصاویر حداقل یک هزار و200 بیمار دارد.
شیخ آزادی گفت: تصویر برداری بخش رادیولوژی پیشرفته دیجیتال این بیماریستان با تجهیزات پیشرفته و کامپیوتری به صورت واضح و شفاف صورت می گیرد و به طور همزمان تصاویر را می توان به دیگر سیستمهای کامپیوتری در بخشهای مختلف بیمارستان و پزشک معالج ارسال کرد.
بیمارستانهای لرستان به دستگاه های امحاء زباله های عفونی مجهز می شوند
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان در خصوص دستگاه امحاء زیاله های عفونی بیمارستان شهدای عشایر خرم آباد اظهار داشت: این دستگاه با اعتبار 400 میلیون تومان تهیه شده است که با بی خطر سازی زباله های عفونی این زباله را به زباله های عمومی تبدیل می کند.
وی تجهیز بیمارستانهای استان به دستگاه های امحاء زباله های عفونی را از اولویت های این دانشگاه اعلام کرد و از تجهیز بیمارستان های شمال استان نظیر بیمارستان الیگودرز در گام بعد و بیمارستان دورود به این دستگاهها خبر داد.
نظر شما