۲ بهمن ۱۳۸۹، ۱۹:۴۷

در آینده ای نزدیک؛

استفاده از پیام کوتاه روابط عمومی ها را موبایل محور می کند

استفاده از پیام کوتاه روابط عمومی ها را موبایل محور می کند

شهرستانهای تهران - خبرگزاری مهر: یک کارشناس علوم ارتباطات گفت: با توجه به اهمیت سامانه های پیام کوتاه و همه گیر شدن این پدیده، دولتهای امروز از الکترونیک به موبایل تغییر عنوان خواهند داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سومین مجمع شورای هماهنگی روابط عمومی های استان تهران عصر شنبه با حضور استاندار تهران، جمعی از فرمانداران این استان و مسئولان روابط عمومی نهادهای دولتی در محل همایشهای فرودگاه بین المللی مهرآباد برگزار شد.

استاندار تهران در این مراسم طی سخنانی خاطرنشان کرد: خط مشی مسئولان روابط عموی نهادهای مختلف کشوری باید برگرفته از منش امام راحل(ره) و بر پایه خواسته های مردم بنا شود.
 
مرتضی تمدن ادامه داد: اینکه بجای خواسته های مردم و رضای حق تعالی منافع شخص، گروه، و افرادی خاص سرلوحه کاری مسئولان روابط عمومی قرار گیرد هرگز پذیرفتنی نیست.
 
این مسئول با اشاره به قانون هدفمند کردن یارانه های اظهار داشت: موفقیت امروز قانون هدفمند کردن یارانه ها در سایه مردمی بودن آن محقق شده است درغیراین صورت سرنوشت قانون یاد شده همچون طرحهای گذشته نظیر "ایران 1400" با شکست مواجه می شد.
 
وی ادامه داد: دولت طرحهای زیربنایی قانون هدفمند کردن یارانه ها را در محافل دانشگاهی مطرح و پایه ریزی کرد اما اجرای آن را از بتن مردم آغاز و با همراهی همین مردم تداوم خواهد داد.
 
تمدن بخش روابط عمومی را پیشانی نهادهای دولتی خواند و گفت: بخش روابط عمومی به عنوان پیشانی نهادهای دولتی باید با درک عمیق از قانون هدفمند کردن یارانه ها مباحث مربوط به آن را بطور صحیح برای مردم تشریح کنند.
 
لزوم نزدیکی نحوه گفتار روابط عمومی ها به توده مردم
 
استاندار تهران خواستار نزدیک شدن بخشهای روابط عمومی به توده مردم شد و افزود: متاسفانه با نگاهی گذرا به مقالات ارائه شده در زمینه علوم روابط عمومی لزوم تجدید نظر مسئولان این بخش در نحوه گفتار، سبک و سیاق نگارش و نزدیکی آن به توده مردم به شدت احساس می شود.
 
این مسئول با اشاره به سخنرانیهای حضرت امام در طول حیاتشان یادآور شد: نحوه گفتار امام راحل(ره) به هنگام ایراد سخنرانی چنان واضح و صریح بود که تمامی اقشار جامعه وظیفه شخصی و عمومی خود را از این فرمایشات استحصال می کردند که الگوبرداری از این رفتار معمار کبیر انقلاب باید در روند کاری مسئولان روابط عمومی تجلی یابد.
 
وی بیان داشت: علم و دانش محققان و دانشمندان حوزه روابط عمومی کشور در سطح قابل ملاحظه ای بسر می برد اما عدم سنخیت مقالات ارائه شده با روح جامعه و نحوه بیان این علوم نیازمند اصلاح است.
 
تغییر عنوان دولت الکترونیک به دولت موبایل
 
یک کارشناس علوم ارتباطات در ادامه این مراسم طی سخنانی خاطرنشان کرد: دنیای امروز عصر ارتباطات است و بخشهای روابط عمومی نهادهای مختلف کشور نیز باید همگام با توسعه علوم این حوزه راه ترقی را بپیمایند.
 
علی مدنی با انجام قیاسی بین نحوه ارتباط جامعه با فضاهای مجازی و سامانه های پیام کوتاه عنوان کرد: در اساس آمار موجود در هر چهار دقیقه یک پیام کوتاه ارسال می شود درحالیکه طی هر 48 ساعت یک ایمیل خوانده خواهد شد.
 
وی ادامه داد: 65 درصد ایمیلهای ارسالی هرزنامه هستند اما این معضل پیرامون پیام کوتاه به مراتب کمتر دیده می شود چراکه در سالیان اخیر مبحث اسناد خطوط تلفن همراه از سوی تمامی کشورهای جهان به شکل جدی دنبال می شود.
 
مدنی با بیان اینکه 58 درصد مردم راغب به دریافت اطلاعات از طریق پیام کوتاه هستند، خاطرنشان کرد: در دنیای امروز 480 میلیون روزنامه به چاپ می رسد اما 58 درصد از مردم به دریافت اطلاعات روزمره از طریق سامانه های پیام کوتاه و تلفن همراه شخصی خود رغبت بیشتری نشان می دهند و در انتخابات اخیر ایالات متحده، 85 درصد مردم بدون حذف پیامهای کوتاه انتخاباتی به خواندن آنها مبادرت ورزیدند.
 
این کارشناس علوم ارتباطات پیام کوتاه را موجب گسترش فعالیتهای اقتصادی خواند و افزود: 2/5 درصد از پیامهای بازرگانی ارسالی به مردم در کشورهای اروپایی طی مدت یکساله اخیر به خرید نیمی از آمار یاد شده مخاطبین از مراکز فروش فرستنده پیام کوتاه انجامیده است.
 
وی از تغییر عنوان دولتهای الکترونیک به دولتهای موبایل در آینده ای نزدیک خبر داد و گفت: با انجام قیاسی بین فضاهای مجازی اینترنتی و سامانه های پیام کوتاه نه تنها ایران بلکه کلیه کشورهای جهان از نام دولت الکترونیک به دولت موبایل تغییر عنوان خواهند داد.
 
عدم تحقق بودجه معضل مسئولان روابط عمومی
 
دبیر مجمع شورای هماهنگی روابط عمومی های استان تهران نیز در ادامه این مراسم اظهار داشت: در حال حاضر اعضای هیئت مدیره مجمع شورای هماهنگی روابط عمومی های استان تهران مشخص و اهداف و برنامه های آن نیز به تصویب رسیده است.
 
محمدحسین شفیق پیرامون برنامه های این مجمع خاطرنشان کرد: از جمله برنامه های مصوب اعضای هیئت مجمع شورای هماهنگی روابط عمومی های استان تهران می توان به برگزاری کلاسهای مدیریت روابط عمومی، خبرنویسی، فرهنگ سازی اولین حماسه 9 دی با برگزاری مسابقه جمله سازی با واژه های "بصیرت، فتنه و عاشورا" در شهرستانهای تهران با شرکت 12 هزار نفر و راه اندازی سامانه اینترنتی بصیرت اشاره کرد.
 
این مسئول پیرامون برنامه های سال 90 مجمع شورای هماهنگی روابط عمومی های استان تهران گفت: برنامه های سال 90 مجمع یاد شده در حوزه کارگروه های مختلف مورد بررسی قرار گرفته است.
 
وی ادامه داد: تدوین چشم انداز بلند مدت و میان مدت روابط عمومی های استان تهران بر عهده کمیته تحقیقات و پژوهش، ایجاد تقویم هماهنگی برنامه های آموزشی سال 90 در حیطه مسئولیتی کمیته آموزش، تشکیل صندوق حمایت شورای هماهنگی جهت جذب اعتبارات قانونی و مصوب در ردیف کاری کمیته بودجه، نگارش کتاب روابط عمومی های استان تهران به همراه آخرین اطلاعات و آمار مسئولان این بخش در نهادهای مختلف استان تهران بر عهده کمیته تبلیغات و برگزاری مراسم فرهنگی، برپایی اردوهای راهیان نور و سفر به مشهد مقدس در حیطه وظیفه ای کمیته فرهنگی خواهد بود.
 
شفیق با اشاره به برخی گلایه های مسئولان روابط عمومی سطح استان تهران خاطرنشان کرد: اجرایی نشدن قوانین مصوب نظیر اختصاص بودجه دو از هزار هر نهاد اجرایی به بخش روابط عمومی، عدم اعطای حکم مشاوره در کنار حکم مسئولان روابط عمومی و ایجاد شرایطی برای استخدام از جمله خواسته های مسئولان این بخش از نهادهای مختلف مستقر در استان تهران شمرده می شود.
کد خبر 1237498

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha