به گزارش خبرگزاری مهر در خرم آباد، حجت الله بیرانوند در این رابطه اظهار داشت: این واحدها به دلیل چهار بار تخلف، عدم اجرای قانون نظام صنفی و نداشتن پروانه کسب تعطیل شده اند. پ
وی با اشاره به اینکه این اقدام برابر ماده 27 و 28 قانون نظام صنفی انجام شده است، گفت: این واحدهای متخلف توسط مجامع امور صنفی و اماکن نیروی انتظامی استان پلمپ شده است.
رئیس سازمان بازرگانی استان لرستان این واحدها را شامل شش واحد خواروبار فروشی، هشت عمده فروش، 9 صافکار و مکانیک، 11 آرایشگر زنانه، 9 واحد شارژ سلیندرگاز مایع، یک واحد نانوایی، تعویض روغنی، پنجرگیری، تودوزی اتومبیل، دخانیات، الکترونیک و ولوازم برقی عنوان کرد.
بیرانوند با اشاره به اینکه واحدهای متخلف تا اطلاع ثانوی پلمپ هستند، گفت: مردم می توانند جهت جلوگیری از تخلفات و افزایش نرخ کالاها و خدمات، موارد تخلف واحدهای مختلف را به شماره تلفن 124 ستاد خبری سازمان بازرگانی استان اطلاع دهند.
توزیع 20 هزار تن گندم با قیمت مناسب و مصوب میان مرغداران استان
رئیس سازمان بازرگانی استان لرستان در ادامه سخنان خود از توزیع 20 هزار تن گندم با قیمت مناسب و مصوب میان مرغداران استان خبر داد و گفت: این اقدام در راستای اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها و کاهش مشکلات مرغداران انجام شده است.
بیرانوند با اشاره به اینکه این اقدام در راستای انعقاد تفاهم نامه میان وزارت بازرگانی و جهاد کشاورزی انجام شده است، افزود: به همین منظور این میزان گندم با قیمت یک هزار و 840 ریال در اختیار مرغداران قرار می گیرد.
وی اظهار داشت: همچنین هشت میلیارد و 547 میلیون ریال تسهیلات بانکی یارانه دار به عنوان نقدینگی سوخت از طریق سازمان جهاد کشاورزی استان میان مرغداران در حال توزیع است.
وی حمایت جدی از صنف مرغداران در جهت تامین سوخت موردنیاز واحدهای خود و کاهش مشکلات آنان را از جمله اهداف اجرای این اقدامات اساسی در استان عنوان کرد.
بیرانوند ابراز امیدواری کرد با این گونه اقدامات بتوان در جهت رونق صنعت مرغداری استان گام های موثری برداشت.
کشف 8 تن برنج احتکار شده در لرستان
رئیس سازمان بازرگانی استان لرستان بع دیگر فعالیتهای این سازمان در زمینه هفدمندی یارانه ها اشاره کرد و گفت: در راستای اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها هشت تن برنج احتکار شده در موجودی انبار یک واحد صنفی متخلف در استان کشف شد.
بیرانوند افزود: براساس بازرسی های انجام شده از واحدهای صنفی شهر خرم آباد یک واحد عمده فروشی به دلیل عدم اعلام موجودی انبار خود به عنوان متخلف شناسایی و به تعزیرات حکومتی استان معرفی شد.
وی ارزش تخلفاتی این واحد را 18 میلیون ریال عنوان کرد و گفت: مردم می توانند همچنان این گونه تخلفات آشکار و احتکار موادغذایی موردنیاز را به ستاد خبری سازمان بازرگانی استان اطلاع دهند.
وی با اشاره به اینکه سازمان بازرگانی استان لرستان در سریع ترین زمان نسبت به برخورد جدی با متخلفان اقدام می کند، گفت: مردم نیز می توانند موارد تخلفات را با شماره تلفن 124 ستاد خبری سازمان بازرگانی استان در میان گذارند.
فعالیت 70 هزار بافنده فرش در لرستان
رئیس سازمان بازرگانی استان لرستان به دیگر فعالیتهای این سازمان اشاره کرد و گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون شش هزار و 230 قالیباف استان آموزش های لازم در خصوص به بافی را فرا گرفتند.
بیرانوند افزود: در راستای ارائه این نوع آموزش ها به بافندگان فرش در لرستان، تاکنون 178 دوره به بافی در استان برگزار شده است.
وی تصریح کرد: هر دوره آموزشی 20 ساعت و به مدت سه روز برگزار می شود تا بافندگان با شیوه های نوین بافندگی فرش آشنا شوند.
رئیس سازمان بازرگانی استان لرستان با اشاره به اینکه آموزش های به بافی هر سال در سطح استان برای بافندگان فرش در مناطق روستایی استان برگزار می شود، بیان داشت: همچنین در سه ماهه آخر سال به مناسبت ایام دهه دهه فجر، 18 دوره به بافی ویژه قالیبافان استان برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه این دوره ها نیز 20 ساعته و هر دوره 35 نفر شرکت دارند، ابراز امیدواری کرد که با برگزاری این دوره ها بتوان شاهد تحولی شگرف در صنعت فرش استان لرستان شد.
رئیس سازمان بازرگانی استان لرستان خاطر نشان کرد: در مجموع 70 هزار بافنده فرش در استان وجود دارد که 17 هزار بافنده فرش ساماندهی شده در استان لرستان زیر نظر تشکل های صنفی صنعت فرش استان فعالیت دارند.
نظر شما