حسن یوسفی نژادی در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز، اظهارداشت: بررسی فناوریهای مختلف برای کاهش و یا حذف سوزاندن گاز، ارزیابی ضریب انتشار آلاینده های هوا، روشهای علمی جهت پاکسازی زمینهای آلوده به مواد نفتی با تاکید بر استفاده از پوشش گیاهی، تصفیه پسماندهای مایع و جامد گل روغنی با استفاده از روش بیولوژیکی و استفاده از انرژی خورشیدی در تاسیسات واحدهای فرآروش نفت و گاز از جمله این طرحهای پژوهشی است.
وی هدف از اجرای این طرح ها را کاهش میزان آلودگیهای نفتی و حفظ محیط زیست عنوان کرد و افزود: این طرح ها با همکاری پژوهشگران دانشگاه علم و صنعت، دانشگاه صنعتی سهند تبریز، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، پژوهشکده جهاددانشگاهی و پژوهشگاه صنعت نفت اجرا می شود.
رئیس کمیته زیست محیطی شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون، اتمام اجرای این پروژه ها را تا پایان سال اعلام کرد و خاطرنشان کرد: شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون روزانه بیش از یک میلیون بشکه نفت و حدود 700 میلیون فوت مکعب گاز تولید می کند.
یوسفی نژاد همچنین رئیس مهندسی تولید شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون با بیان اینکه، چاه های نفت این شرکت در راستای حفظ محیط زیست، با استفاده از انرژی خورشیدی روشن خواهند شد، اذعان داشت: استفاده از انرژی خورشیدی برای تامین روشنایی چاه های نفتی طرحی است که با هدف صرفه جویی در مصرف انرژی، توسط شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون در دست اجرا قرار دارد و فاز آزمایشی آن به زودی راه اندازی خواهد شد.
وی ادامه داد: طرح استفاده از انرژی خورشیدی برای تامین روشنایی چاه ها چند ماهی است که در این شرکت آغاز و در حال حاضر نیز به صورت آزمایشی بر روی سه حلقه چاه شرکت کارون که تلمبه های درون چاهی بر روی آنها نصب شده در حال اجراست.
رئیس کمیته زیست محیطی شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون اضافه کرد: با توجه به وضعیت آب و هوایی خوزستان و برخورداری از تابش مناسب خورشید در 9 ماه از سال می توان از انرژی خورشیدی برای کاربردهای مختلف صنعتی و خانگی بهره گرفت.
نظر شما