عفت رئیسی سرحدی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج افزود: موسسه تحقیقاتی ما در خصوص بودجه و اعتبارات با کمبودهایی مواجه است و به تناسب نیازهای و ضرورتها از اعتبارات کافی بهره مند نشده است.
وی ادامه داد: متاسفانه گاهی بودجه تحقیقاتی موسسه تحقیقاتی ما هرسال کمتر می شود که این امر مانع از گسترش کمی و کیفی فعالیتهای پژوهشی می شود و مشکلاتی به همراه خود دارد.
این مسئول عنوان کرد: افزایش اعتبارات پژوهشی کمک می کند تا ظرفیتهای تحقیقاتی به نحو مطلوبی شکوفا شوند و این امر در نهایت به رشد کمی و کیفی صنعت زنبورداری و زنبور عسل در کشور کمک می کند.
اهمیت صنعت زنبورداری در کشور به شکل کامل تبیین نشد
وی عنوان کرد: متاسفانه اهمیت صنعت زنبورداری در کشور به شکل کامل تبیین نشده که این امر موجب بروز کم توجهی هایی به این صنعت شده و مشکلاتی به همراه خود داشته است.
این مسئول اظهار داشت: صنعت یادشده از مهمترین صنایع مرتبط با مواد غذایی است که اگر تقویت شود، بسیاری از مشکلات تغذیه ای به خودی خود حل می شود ضمن اینکه آثار مثبت فراوان دیگری نیز به همراه خواهد داشت.
وی یادآور شد: متاسفانه برخی از دستگاه های اجرای ذیربط نسبت به اهمیت بخش زنبورداری و زنبورعسل کم توجه هستند و همه این دستگاه ها باید از این کم توجهی فاصله بگیرند و اهمیت و جایگاه صنعت یادشده را به بهترین نحو دریابند و طبق آن عمل کنند.
این مسئول خاطرنشان کرد: سرمایه گذاری در بخش کشاورزی می تواند اشتغالزایی قابل توجهی به همراه داشته باشد و بسیاری از خلاها را در این خصوص پر کند.
نظر شما