به گزارش خبرنگار مهر در سمنان، سید امیر مسعود احمدپناه ظهر جمعه در نشست استاندار و نماینده سمنان با اعضای شورای اسلامی شهر شهمیرزاد و نمایندگان جامعه توسعه پایدار شهمیرزاد و روسای شورای روستاهای فولادمحله و چاشم با حضور معاونین استانداری و جمعی از مدیران دستگاه های اجرایی استان سمنان گفت: متاسفانه آمار ایجاد 9 اداره در بخش شهمیرزاد که توسط بخشدار ارائه شده است واقعی نیست.
وی با بیان اینکه از 9 اداره ایجاد شده در این شهر 3 بانک و موسسه مالی و اعتباری است، گفت: بانک مسکن با هزینه شهرداری شهمیرزاد در حال ایجاد شعبه است و دو موسسه مالی خصوصی نیز در این شهر در این دو سال ایجاد شده است.
به گفته وی، ادارات بهره برداری شده در این چند سال از دور دوم شورای شهر شهمیرزاد در حال شکل گیری و احداث ساختمان اداره بوده است و به بخش شدن شهمیرزاد مربوط نمی شود.
نیروهای ادارات شهمیرزاد تقلیل یافته است
وی اضافه کرد: علی رغم اینکه در این مدت اداره ای در این بخش ایجاد نشده است، شاهد تقلیل نیروی انسانی در ادارات موجود این شهر هستیم.
رئیس شورای اسلامی شهر شهمیرزاد ادامه داد: از زمان تشکیل بخش در شهمیرزاد نیروهای ادارات پست، برق و مخابرات شهمیرزاد تقلیل یافته و اداره راه و ترابری شهمیرزاد نیز که با دستور وزیر 18 سال در حال فعالیت است بدون دستور وزیر راه سربرگ و نام آن را تغییر داده اند.
جوانان شهمیرزاد به شهرهای دیگر مهاجرت می کنند
وی با اشاره به اینکه این شهر از کمترین امکانات و زیرساخت های گردشگری از جمله مراکز درمانی مناسب، امکانات ورزشی، تفریحی و فرهنگسرا برخوردار است، گفت: باید جوانان شهرمان به خاطر نبود اشتغال، اماکن ورزشی مناسب به شهرهای دیگر مهاجرت کنند.
احمدپناه با اشاره به اینکه با اجرای پروژه انتقال آب چشمه روزیه به سمنان 11 چشمه از 17 چشمه موجود در شهمیرزاد خشک شده است، گفت: مسئولان وزارت نیرو قول جبران خسارت های وارده را داده بودند و ما از مسئولان استان خواستار ایجاد استخر و سد برای جبران خسارت به باغات شهر هستیم.
وضعیت بهداشت و درمان در شهمیرزاد فاجعه است
رئیس شورای اسلامی شهر شهمیرزاد با اشاره به اینکه وضعیت بهداشت و درمان در شهمیرزاد فاجعه است، گفت: در این درمانگاه از پزشکانی استفاده می شود که طرح خود را می گذرانند و یا برای کسب تجربه به این درمانگاه فرستاده می شوند.
مدیر عامل جامعه توسعه پایدار شهمیرزاد نیز در این نشست با بیان روایتی از رسول اکرم (ص) که اگر مسئولی لیاقت مسئولیت نداشته باشد خائن است، گفت: اگر مدیران لایق هستند بمانند، اگر نیستند عوض شوند.
سید غلامرضا هاشمی با اشاره به اینکه تمام این مشکلات ناشی از ضعف مدیریت است، گفت: چرا شهردار نمی تواند حق عوارض خود را از مسئولین ادارات بگیرد.
رئیس شورای اسلامی روستای چاشم هم وجود راه مناسبی و گاز رسانی به این روستا را در جلوگیری از مهاجرت روستائیان به شهر موثر دانست و گفت: متاسفانه طرح گردشگری روستای چاشم که برای آن 15 میلیون تومان هزینه شده است به دلیل وجود نداشتن زیر ساخت ها ی مناسب قابلیت اجرایی ندارد.
جعفری با بیان اینکه طرح بهسازی روستای چاشم ناقص و غیر کارشناسی است، گفت: خیابان ورودی این روستا فاقد آسفالت و علی رغم اینکه طرح هادی اجرا شده است وضعیت نامناسبی دارد و دهیاری روستا نیز به دلیل نداشتن در آمد قادر به انجام آن نیست.
بلوکی رئیس شورای اسلامی روستای فولاد محله هم مشکلات اعتباری، توزیع ناعادلانه اعتبارات در شهرستان مهدیشهر، کوتاهی اداره راه و ترابری در نصب تابلوهای حوزه استحفاظی این روستا و استان مازندارن را از مشکلات این روستا اعلام کرد.
نظر شما