به گزارش خبرنگار مهر در قائم شهر، کمال رستمعلی بعد از ظهر یکشنبه در نشست مدیران روابط عمومیهای دستگاههای اجرایی شهرستان قائم شهر با خبرنگاران و اصحاب رسانه، از آنها خواست تا از نادیده انگاشتن افکار مخاطبان بپرهیزند.
وی افزود: دست کم گرفتن مخاطب یک امر ضد تبلیغ و از آسیبهای جدی روابط عمومی است.
وی ، روابط عمومیهای فعال را به سه دسته تبلیغاتی، فرهنگی و فرهنگ ساز تقسیم و خاطرنشان کرد: نصب پارچه، بنر و تیزرهای تبلیغاتی و برجسته کردن مدیر دستگاه اجرایی مختص گروه های تبلیغاتی است.
رستمعلی گفت: نگاه صرف تبلیغاتی روابط عمومی های دستگاههای اجرایی در تضاد با نگاه فرهنگی رهبرمعظم انقلاب به این بخش است که باید این روابط عمومی ها نسبت به تغییر نگرش خود اقدام کنند.
دبیر شورای اطلاعرسانی مازندران، توجه به مقوله فرهنگی را در برخی از روابط عمومی ها اندک ولی مغتنم دانست و خاطرنشان کرد: روابط عمومی فرهنگی با تکیه به پشتوانه عمیق فرهنگی به دستاوردها و خلاقیتها می اندیشد.
وی تاکید کرد: توجه روابط عمومیها به فرهنگسازی است که طرحها و فکرهای نو خلق میکند و در برگزاری مراسم مختلف و همایش ها موارد فرهنگی را اعمال می کند.
رئیس اداره روابط عمومی و امور بینالملل استانداری مازندران در ادامه، کار آمدترین روابط عمومی را مجموعه ای دانست که با انجام کار فرهنگی، خود نیز فرهنگ ساز است و یک جریان فرهنگی را بوجود می آورد.
وی افزود: روابط عمومی فرهنگساز با حرکت در مسیر الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت فرهنگ سازی را رقم می زند.
سرپرست فرمانداری شهرستان قائم شهر گفت: دستگاههای اجرایی بدون همکاری با رسانه ها و خبرنگاران که بازگو کننده عملکردشان هستند توفیقی نخواهند داشت.
علی پیرفلک ادامه داد: خبرنگاران به عنوان چشم های بینا و گوش های شنوای شهرستان با نقد منصفانه و موشکافانه یاری گر دستگاههای اجرایی و مجموعه دولت هستند.
وی از احساس مسئولیت خبرنگاران در انعکاس مسایل و اخبار جامعه تقدیر کرد و اظهار داشت: هیچ دستگاه اجرایی در شهرستان قائم شهر حق ندارد به بهانه های واهی از اطلاع رسانی پرهیز کند.
پیرفلک از اعضای شورای روابط عمومی فرمانداری شهرستان خواست، پتانسیل و ظرفیتهای شهرستان را با استفاده از هنر روابط عمومی به فرصتهای بی بدیل تبدیل کنند.
نظر شما