غلامعباس بهرامی نیا در گفتگو با خبرنگار مهر در بندرعباس با اشاره به اهمیت مسیر بندرعباس - سیرجان و تاثیر آن بر جنبه های مختلف رشد هرمزگان بیان داشت: بزرگراه بندرعباس به سیرجان یکی از محورهای مهم ترانزیتی کشور است که علاوه بر نقش منطقه ای و فرا منطقه ای نقشی بین المللی را هم ایفا می کند.
وی ادامه داد: این مسیر نقطه اتصال کریدور شمال وجنوب کشور محسوب می شود و کوتاه ترین راه برای دستیابی به کشورهای آسیای میانه است بنابر این به عنوان یک از مهمترین محورهای مواصلاتی کشور محسوب می شود.
مدیر کل حمل و نقل و پایانه های هرمزگان تصریح کرد: هرمزگان به آبهای آزاد و مناطق تجاری مختلفی دسترسی دارد و جاذبه های گردشگری و توریستی خوبی که در این آن وجود دارد و اتمام پروژه بندرعباس - سیرجان می تواند موجب رشد در توسعه گردشگری، اقتصادی و حمل و نقلی این استان شود.
مدیر کل حمل و نقل و پایانه های هرمزگان در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در خصوص پاسخگو بودن مسیر بندرعباس – سیرجان ظرف 10 تا 20 سال آینده این استان بیان داشت: با توجه به توسعه بندر شهید رجایی ، جابجایی بیش از 90 درصد در بخش کالا و مسافر از این مسیر و سایر برنامه هایی که برای توسعه و پیشرفت استان در نظر گرفته شده مسیر فعلی به طور کامل پاسخگوی این نیاز در آینده نخواهد بود.
مدیر کل حمل و نقل و پایانه های هرمزگان در خصوص تاثیر ورود بخش خصوصی در ساخت و پیشرفت این بزرگراه بیان داشت: پروژههای راه عموما هزینه بر هستند و منابع دولت نیز محدود است لذا وزارت راه هم به دنبال جذب سرمایه گذاران مطمئن و خوب برای احداث بزرگراهها در کشور است.
بهرامی نیا افزود: بزرگراه خرم زال نمونه ای موفق از ورود بخش خصوصی در کشور است چراکه توانست در کمتر از زمان مشخص شده آن را به پایان برساند.
وی ادامه داد: ورود سرمایه گزار از بخش خصوصی به این پروژهها می تواند کمکی بسیار خوب و یکی از مهمترین پارامترهای احداث بزرگراه و آزاد راه محسوب شود.
نظر شما