به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، امیرحسین قاضیزاده عصر یکشنبه در آستانه برگزاری جشنواره بنای برتر در گفتگو با خبرنگاران افزود: رسیدن به الگوی تمدنی در این بخش، سرآغاز ساخت و ساز هدفمند بناها است.
وی با تاکید بر این که بعد از رسیدن به این الگوی تمدنی باید به معماری و الگوی شهرسازی رسید، اظهار داشت: باید نظاره گر بود که نظام های حاکم در روابط اجتماعی یک جامعه ذیل یک الگوی اسلامی ایرانی، یا همان آرمان شهر امام رضا و آرمان شهر رضوی بر چه اساس و شکلی است و بعد از آن مبتنی بر آن، الگوی شهرسازی مورد نظر را به دست آورد.
قاضی زاده با انتقاد از شیوه ساخت و سازهای جاری در کشور گفت: ما هنوز در ترسیم خطوط اولیه کار مشکل داریم و باید از کسانی که سیستمهای اقتصادی و اجتماعی را میشناسند یعنی مدیرانی که ارتباط مستقیم با مسئله مسکن و شهرسازی در شهر دارند برای اصلاح این مسئله وارد کار شوند.
وی درباره نحوه فعالیت از این بخشها گفت: هر کدام از این مدیران بسته به تخصص خود باید برای این قاعده سازی ایفای نقش کنند و باید بدانیم این به تنهایی کار مهندسان نیست و حتی کار روحانیون و اسلام شناسها هم به تنهایی نیست باید مجموعه ای از اسلام شناسان در حوزههای فلسفی فقهی و اصولی، در کنار کسانی که متخصص سیستمهای اقتصادی اجتماعی هستند به همراه مهندسان شهرسازی، و نیازها و روشهای جوامع انسانی را مورد بررسی قرار دهند.
نظر شما