علی الله عسگری در گفتگو با خبرنگار مهر در زنجان با بیان اینکه فعالیتهای متعددی با توجه به وجود آزمایشگاه های مجهز، سایت اینترنتی و کتابخانه مجهز در پژوهش سراها انجام می شود آن ها را یکی از عوامل کیفیت بخشی آموزش عنوان کرد.
عسگری خاطر نشان کرد: در حال حاضر هفت پژوهش سرا در استان زنجان وجود دارد که سه پژوهش سرا در شهر زنجان، یک پژوهش سرا در شهرستان ابهر، یک پژوهش سرا در خرمدره و یک پژوهش سرا نیز در ایجرود در حال فعالیت هستند.
وی از ایجاد دو پژوهش سرای دیگر در شهرستانهای استان خبر داد و گفت: در حال حاضر در مرحله پیگیری جهت اخذ کد فعالیت برای این دو مرکز هستیم.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان زنجان، بردن پژوهش سراها در دل مدارس را سیاست اصلی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد و اظهار داشت: با ایجاد پژوهش سراها در داخل مدارس شاهد افزایش سهولت دسترسی دانش آموزان به تجهیزات لازم و گسترش پژوهش و تحقیق در میان آنها خواهیم بود.
عسگری یادآور شد: پژوهش سراهای دانش آموزی تحت نظر آموزش و پرورش ، مرکزی است که به منظور گسترش فرهنگ تحقیق و پژوهش در بین دانش آموزان و هدایت استعدادها و رشد خلاقیت های آنان با فراهم نمودن امکانات و تجهیزات لازم تأسیس شده است.
وی اشاعه فرهنگ پژوهش و تحقیق فردی و گروهی در بین دانش آموزان، رشد و توسعه بنیه علمی و پژوهشی دانش آموزان و ایجاد زمینه برای بروز خلاقیت های آنان و تشویق و ترغیب دانش آموزان به تلفیق دانش نظری و فعالیت های عملی و کاربردی را از جمله اهداف پژوهش سراهای دانش آموزی عنوان کرد.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان زنجان افزود: هدایت و راهنمایی دانش آموزان در جهت علایق و استعدادهایشان، فراهم نمودن امکان دستیابی دانش آموزان به یافته های جدید علمی و پژوهشی داخل و خارج کشور و ایجاد زمینه مشارکت دانش آموزان مستعد در انجام پژوهش های ملی و منطقه ای از دیگر اهداف ایجاد پژوهش سراهای دانش آموزی است.
نظر شما