به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، ساخت این جاده به مصوبه ای در سال 82 از سوی دولت وقت برمی گردد که مقرر شد برای افزایش دسترسی به پارک و امداد رسانی به برخی روستاهای حاشیه در معرض خطر سیل، این جاده احداث شود.
نماینده ویژه رئیس جمهوری در پروژه راه جنگل گلستان گفت: پرونده راه جنگل گلستان از نظر بنده بسته شده و این طرح برای افتتاح آماده می شود.
رفع اختلاف زیست محیطی جاده جنگل گلستان
جواد قناعت در این زمینه افزود: اختلافات بین محیط زیست و راه برای درباره برخی مسائل مطرح شده در زمینه این طرح حل شد و الفتی بین بخش های مختلف درباره این طرح ایجاد شد.
وی اظهار داشت: چهار پل این محور بین 40 تا 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با تکمیل این پل ها ساخت این طرح پایان می یابد.
وی خاطرنشان کرد: پیشرفت فیزیکی این طرح مطلوب است و از نظر ما موضوع پرونده جاده جنگل گلستان تمام شده است و موارد اختلافی نیز حل شد.
استاندار گلستان از تخصیص 70 میلیارد ریال از سوی معاونت راهبردی رئیس جمهوری برای این طرح خبر داد و گفت: جذب این اعتبار در حال پیگیری است و از نظر من این پروژه تمام شده تلقی می شود.
براساس اعلام کارشناسان، جاده آسیایی گرگان - مشهد موسوم به جاده جنگل گلستان حدود 50 کیلومتر طول دارد که 30 کیلومتر آن از داخل پارک می گذرد و دو قسمت پارک را از هم جدا می کند.
کمیته ای برای بررسی جاده علی آباد - شاهرود تشکیل شد
نماینده ویژه رئیس جمهوری در حوزه جاده علی آباد – شاهرود درباره وضعیت این جاده نیز گفت: کمیته ای برای بررسی پیشنهادات مطرح شده درباره این جاده در استان شکل گرفته است.
جواد قناعت بیان داشت: آخرین نظرات راه و ترابری و محیط زیست گلستان در این زمینه گرفته شد و تلاش می شود که گزینه مناسب برای این طرح انتخاب تا کمترین آسیب را در پی داشته باشد.
وی عنوان کرد: این طرح با حفظ و رعایت ملاحظات زیست محیطی باید اجرا شود تا حدا امکان کمترین تخریب محیط زیست را داشته باشد.
وی یادآورشد: تلاش می شود مسیری انتخاب و گزینش شود که کمترین اثر تخریبی بر طبیعت منطقه داشته باشد.
براساس ارزیابیهای کارشناسان و مسئولان گلستان، گزینه جدید پیشنهادی جاده علی آباد به شاهرود از راه دره "سرمه" کمترین تخریب زیست محیطی را خواهد داشت.
این جاده پیشنهادی حدود 60 کیلومتر طول دارد و دارای شیب کم است و فاقد رانش و مسائل زیست محیطی است و ساخت جاده علی آباد به شاهرود از خواسته های اصلی اهالی گلستان بویژه مردم شرق منطقه است.
توجه ویژه برای توسعه جزیره آشوراده
استاندار گلستان درباره جزیر آشوراده نیز گفت: برای پیگیری مسائل ای جزیره که کلید توسعه استان به شمار می آید کارگروه توسعه و گردشگری این جزیره شکل گرفت.
قناعت گفت: این کارگروه به ریاست استاندارد و تمایندگان تام اختیار وزارتخانه های مربوط تشکیل می شود و مصوبات آن برای اجرا باید از سوی معاون اول رئیس جمهوری ابلاغ شود.
وی خاطرنشان کرد: تاکنون جلساتی در این زمینه تشکیل شد و نامه نگاریهایی نیز صورت گرفت و از سوی معاونت عمرانی استانداری نیز این موضوع در دست پیگیری است.
جزیره آشوراده در غرب گلستان واقع شده است.
نظر شما