۵ آبان ۱۳۸۳، ۹:۴۰

يك استاد فلسفه تصريح كرد:

گروه هاي فلسفه در قرن ما محل تلاقي چند معرفت خواهند بود

مارك رولينز استاد فلسفه دانشگاه سن لوييس معتقد است گروههاي فلسفه بايد خود را مهيا پذيرايي از علوم گوناگوني همچون عصب شناسي و روان شناسي كنند.

به گزارش خبرنگار گروه دين و انديشه خبر گزاري "مهر"،  رولينز تصريح مي كند كه سرنوشت محتوم فلسفه تلفيق شدن با علوم گوناگون است و موقعيت فلسفه ذهن و تركيبي كه اين نحله ميان شاخه هاي گوناگون علمي و معرفتي به وجود آورده است بخوبي مي تواند نمايانگر آينده فلسفه و آينده تدريس آن در دانشگاههاي مختلف باشد. او كه مانند بسيار ديگر از فيلسوفان ذهن به بحث تصور ذهني علاقمند است اذعان مي كند بررسي نسبت ذهن با ماشين كه هم اكنون موضوع زنده اي در گروههاي فلسفي است همچنان پابرجا خواهد ماند  اما مثلث فلسفه - عصب شناسي - روان شناسي بيش از موضوعات ديگر بسط خواهد يافت. 

به نظررولينز اين مثلث حتي از جهت اقتصادي نيز سودمند است چون دانشجويان فلسفه معمولاً نگران يافتن شغل مناسب هستند و در صورتي كه آنها بتوانند اين مثلث را پي جويي كنند نه تنها در حوزه فلسفه كه در حوزه هاي علمي نيز موقعيت يافتن شغل خواهند داشت. او چند سالي است كه اين سه شاخه را با هم در گروه فسلفه دانشگاه سن لوييس تدريس كرده و حاصل آن را براي خود و دانشجويانش خوشايند ارزيابي مي كند.

 

 

کد خبر 124410

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha