به گزارش خبرنگار مهر، مجموعه تاریخی فرح آباد زمانی در ساری پایتخت دوم ایران به شمار می رفت. شاه عباس به دلیل علاقه اش به مازندران مجموعه ای را در ساری بنا ساخت که شبیه مجموعه بناهای اصفهان بود.
به دلیل حضور زیاد او درآن جا به پایتخت دوم ایران معروف شده بود. دربرخی منابع آمده است که زندگی شاه عباس در همین بنا به پایان رسید. این فیلم مستند به بررسی مجموعه بناهای باقی مانده ازآن زمان می پردازد.
سوزگلام در شبکه طبرستان
سوز گلام (برگ سبز)، عنوان مجموعه تلویزیونی است از محسن فلاح به تهیه کنندگی حسین احمدی و به قلم سید کاظم حسینی درقالب نمایش با هدف سرگرمی وموضوع اجتماعی در 26 برنامه 30 دقیقه ای از سیمای شبکه تبرستان تولید وپخش می شود.
مجموعه 26 قسمتی سوزگلام، با هدف بیان برخی از مسائل فرهنگی واجتماعی و نشان دادن آداب و رسوم پسندیده مردم در قالب طنز تهیه می شود. این مجموعه برآن است به صورت ظریف به انتقال پیامهای درست اخلاقی بپردازد.
انقلاب مثل البرز در طبرستان
مثل البرز،عنوان نمایشی است از ابوالقاسم عبداللهی به تهیه کنندگی علی صادقی و به قلم وفا مصطفی پورکه باهدف ارشادی تربیتی و موضوع انقلاب اسلامی در 2 قسمت 30 دقیقه ای در ایام دهه فجر از صدای شبکه تبرستان تولید و پخش می شود.
در این نمایش، خسرو که بعد از کودتای 28 مرداد سال 32 از ایران گریخته بود، پس از 25 سال به ایران بر می گردد.
او که همسر خود را به حال خودرها کرده بود، بعداز بازگشت به ایران متوجه می شود که پسری بنام البرز دارد؛ اما بدلیل مبارزه علیه رژیم شاه تحت تعقیب است. خسرو در یکی از مناطق مازندران به دنبال البرز می رود.
بهاران بود و باران بود
بهاران بود و باران بود،عنوان نمایشی است از رضا اکبری و به تهیه کنندگی علی دنیوی ساروی که باهدف ارشادی تربیتی و موضوع انقلاب اسلامی در 3 قسمت 30 دقیقه ای در ایام دهه فجر از صدای مرکز مازندران تولید و پخش می شود.
دراین نمایش،گروه سیاسی مذهبی که در صدد تکثیر اعلامیه های امام هستند در محل قرارشان لو می روند افراد گروه به غیر از زنی جوان و همسرش به شهادت می رسند.
زن (پریسا) به کلبه ای بیرون از روستا پناه می برد و در آنجا با دختر روستایی به نام زهرا آشنا می شود. باآمدن مأموران ساواک به روستا ماجراهایی پیش می آید که شنیدنش خالی ازلطف نیست.
همت رسانه استانی دربزرگ ترین طرح ملی
بی شک هدفمندکردن یارانه ها موضوع مهم وخطیری بود که در زمره اهداف اصلی دولت نهم و دهم قرار گرفت و رسانه استانی نیز با عزم جزم مسوولان برای اجرای این طرح و همگام با دولت در امر اطلاع رسانی این طرح عظیم هدفمندسازی یارانه ها، از هیچ کوششی دریغ نکرده است.
حوزه های صدا، سیما و خبر شبکه طبرستان با تولید و پخش 51 عنوان برنامه به مدت بیش از سه هزار و 220 دقیقه در امر آگاه سازی افکار عمومی در سطح استان نسبت به خبررسانی و اطلاع رسانی مسائل مربوط به اجرای بزرگ ترین طرح ملی درتاریخ حیات اقتصادی کشور اهتمام داشت.
این شبکه توانست در حوزه صدا با تولید و پخش 15 عنوان برنامه به مدت هزار و 703 دقیقه، در حوزه سیما با تولید 30 عنوان برنامه به مدت 887 دقیقه و حوزه معاونت اطلاعات واخبار مرکز هم از ابتدای آذرماه تاکنون با تولید و پخش بیش از128 دقیقه گزارش وخبر در قالب خبر مکتوب، صوتی وتصویری، گزارش های تلویزیونی ورادیویی، ارتباط مستقیم با شبکه های سراسری رادیویی و تلویزیونی یک عنوان به مدت 25 دقیقه، از ابتدای سال جاری تاکنون سربلند بیرون آید.
نظر شما