حسین هژبری در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد، افزود: به منظور هدایت صحیح دانش آموزان به شاخه ها، رشته های تحصیلی، هدایت شغلی و آماده نمودن آنان برای تحصیلات عالی و ورود به بازار کار متناسب با استعداد، توانایی و علاقه آن ها همچنین امکانات و نیازهای جامعه، برگزاری نمایشگاه های متمرکز ضرورت دارد.
وی تصریح کرد: بر اساس شرایط جدید طرح طبقه بندی مشاغل لازم است دانش آموزان برای طرح ریزی مناسب شغلی با حرفه های موجود در جامعه آشنا شده و تصمیم گیری مناسبی در خصوص انتخاب حرفه و شغل داشته باشند.
وی آشنا سازی دانش آموزان با مشاغل مختلف جامعه، شرایط بازار کار، شاخه ها و رشته های دانشگاهی را از جمله اهداف این طرح خواند و افزود: کمک به توزیع متوازن دانش آموزان، انتخاب رشته های تحصیلی متناسب با استعداد، رغبت و نیازهای جامعه، تقویت روحیه پژوهش و مسئولیت پذیری نیز از دیگر انتظارات اجرایی طرح است.
وی گفت: آموزش و پرورش بر آن است تا با تقویت و توسعه بانک اطلاعات شغلی مناطق و استان های کشور از حیث جمع آوری اطلاعات مشاغل موجود در مناطق، ضریب موفقیت دانش آموزان را در دستیابی به اطلاعات، شناخت و انتخاب صحیح رشته های تحصیلی - شغلی افزایش دهد.
هژبری افزود: با توجه به اهمیت مهارت آموزی، خود اشتغالی و کار آفرینی، تهیه فرهنگ جامع مشاغل بومی و تقویت و توسعه اطلاع رسانی دستیابی آمایش شغلی کشور، همچنین مهارت های پایه، که زمینه ساز توسعه فرهنگ کارآفرینی بسیار ضروری است.
هژبری با بیان اینکه نمایش آثار و دست سازه های خلاق دانش آموزی در زمینه معرفی مشاغل با استفاده از توان نرم افزاری فیلم کتاب و بروشور میسر است، افزود: مشاوران نیز می توانند در زمینه طرح ریزی شغلی به دانش آموزان و چگونگی اطلاع رسانی تحصیلی - شغلی مقالات خود را ارسال تا مورد بازیابی و داوری قرار گیرد.
نظر شما