دادستان عمومي و انقلاب تهران در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر مي گويد: كميسيون اصل 90 مجلس شوراي اسلامي تاكنون گزارش مبني بر ارائه مستندات مربوط به تخلفات صورت گرفته در آزمون دستياري تخصصي پزشكي به قوه قضائيه ارسال نكرده است.
سعيد مرتضوي مي افزايد : كميته تحقيق و همچنين كميسيون اصل نود مجلس هم اكنون مشغول رسيدگي و بررسي اين پرونده بوده چرا كه بررسي هاي آنها هنوز كامل نشده است ، بنابراين بدون وجود اين گزارشات و مستندات محكمه پسند قوه قضائيه نمي تواند به اين پرونده رسيدگي كند.
خريداران سوالات به علت ترس از جرم ، از مجلس امان نامه مي خواهند
عضو هيئت رئيسه كميسيون اصل نود مجلس در خصوص ارائه گزارشات بدست آمده از كميته تحقيق مجلس در خصوص اين پرونده به قوه قضائيه مي گويد: اگر كميسيون اصل 90 و همچنين كميته تحقيق مجلس در خصوص تخلفات صورت گرفته در آزمون دستياري تخصصي مستندات دقيق داشتند حتما آن را به قوه قضائيه ارسال مي كردند تا اين قوه نيز بر اساس آن عمل كند اما متاسفانه مستندات اين كميته تحقيق فقط به صورت شفاهي و يا حضوري بوده است.
دكتر سيد علي رياض ادامه مي دهد: براي مثال فردي اطلاعات خود را در خصوص خريد سوالات آزمون دستياري به شيوه تماس تلفني به اعضاي كميته داده است و از آنجا كه عمل وي جرم محسوب مي شود ، بنابراين از مستندات كتبي و اجازه آنها بريا معرفي آنها به قوه قضائيه خودداري كرده اند.
عضو كميته تحقيق مجلس از تخلفات آزمون دستياري تخصصي پزشكي تصريح مي كند: از يك سو حتي برخي از افرادي كه اقدام به خريد سوال كرده اند پيش از معرفي خود به مسوولان بررسي اين پرونده در مجلس از آنها امان نامه خواسته اند چون از اينكه به عنوان مجرم دستگير شوند ترس داشتند و از سوي ديگر مسوولان در قوه قضائيه نيز اعلام كردند كه افراد مدعي خريد سوالات دستياري، هم خودشان و هم فرد فروشنده را به ما معرفي كنند تا هر دو را به عنوان مجرم دستگير كنيم.
وي مي افزايد: افرادي كه هزينه زيادي را صرف خريدن سوالات كرده اند و هم اكنون هم قبول شده و ثبت نام كرده اند ديگر نمي آيند خود را معرفي كنند تا به عنوان مجرم دستگير شوند ، اما كميته تحقيق و كميسيون اصل 90 مجلس با وجود اين مشكلات بررسي هاي بيشتري را خواهد كرد تا پرونده را به سرانجام برساند.
دكتر رياض با بيان اينكه در شبهات موجود سرنخ هاي مشخصي ديده شده است، مي گويد: تا كنون پيگيري و بررسي اين پرونده بيشترين زمان را از نمايندگان پيگير آن گرفته است و اين قضيه به شدت از سوي كميسيون اصل نود و كيمسيون بهداشت و درمان پيگيري مي شود اما افرادي كه مي توانند در روشن شدن اين مطالب كمك كنند نيز بايد همكاري هاي لازم را در اين خصوص انجام دهند تا مستندات براي قوه قضائيه تهيه شود.
برخي كارشناسان معتقدند متاسفانه وزارت بهداشت از مديريت خوبي برخوردارنيست ، چرا كه نسبت به مواردي هم كه به آنها تذكر داده مي شود و يا بايد در مقابل آن پاسخگو باشند، كوتاهي مي كنند و همين عدم همكاري سبب بروز مشكلات زيادي براي وزارتخانه و افراد درگير در اين موضوعات شده است.
به هرحال مشخص نيست كه بررسي اين پرونده نيز تا چه زماني ادامه خواهد يافت و تكليف افرادي كه ثبت نام كرده اند و هم اكنون مشغول به تحصيل هستند و همچنين پزشكاني كه به اعلام محرز بودن تخلف در اين آزمون و برگزاري مجدد آن دلخوش كرده اند چه خواهد بودو پزشكاني كه مي خواهند امسال خود را براي شركت در اين آزمون برگزار كنند با چه انگيزه اي به تلاش خود براي قبولي ادامه دهند؟! آيا سرنوشت پرونده آزمون دستياري هم به سرانجامي چون پرونده ايرانمهر خواهد رسيد ؟
نظر شما