به گزارش خبرنگار مهر در قم، حجتالاسلام محمدرضا قاسمینیا شامگاه سهشنبه در مراسم جشنواره امتنان، انتخاب و معرفی مفاخر ملی جامعه کار و کارگری و همچنین جشن با سوادی جامعه کارگری قم، با بیان اینکه به فرموده رهبر معظم انقلاب، استقلال کشور در گرو کارگران و کشاورزان است افزود: در این راستا سعی شده است تا بحث سواد آموزی در جامعه کارگری استان مورد توجه جدی قرار گیرد.
وی افزود: با تلاش همه کارگران و کارفرمایان عزیر در سال گذشته و با پیگیریهای مستمر اداره کل صنایع و معادن و همچنین کار و امور اجتماعی توانستیم با برنامهریزیهایی در راستای سوادآموزی به جامعه کارگری به موفقیتهایی دست یابیم.
وی خاطر نشان کرد: امروز 97 درصد واحدهای تولیدی بالای 20 کارگر در قم از نعمت سواد برخوردار شدهاند.
وی با بیان اینکه قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سال 55 در گروه سنی بین 10 تا 44 سال ,54 درصد از مردم قم از نعمت سواد برخوردار بودند اظهار داشت: این رقم در سال 85 به عدد 90 درصد رسیده اسیت.
مدیر نهضت سواد آموزی قم اضافه کرد: در برنامه چهارم توسعه گروه سنی 10 تا44 سال دو سال زودتر از برنامه به بیش از 97 درصد باسوادی دست یافتیم که در طی این مدت 100 نفر نیز به عنوان افراد موفق در نهضت سواد آموزی شناسایی و معرفی شدهاند.
قاسمینیا خاطر نشان کرد: امروز در بین کسانی که کار خود را از نهضت سواد آموزی شروع کردند اساتید حوزه و دانشگاه نیز وجود دارند که با زحمت و پشتکار خود به این جایگاه دست یافتند.
وی با بیان اینکه مسیر سوادآموزی در کارگاههای تولید و جامعه کارگری و کارفرمایی باید ادامه یابد خاطرنشان کرد: به کسانی کم سواد اطلاق میشود که کمتر از پنجم ابتدایی سواد دارند و کارفرمایان باید تلاش کنند تا در این راستا به منظور ارتقای سطح معلومات و سواد کارگران خود تلاش کنند چرا که این امر باعث رشد و بالندگی مجموعه آنها نیز خواهد شد.
قاسمینیا با بیان اینکه 11 ماه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی امام راحل دستور تشکیل نهضت سواد آموزی را دادند افزود: امام در 7 دیماه 58 دستور تأسیس این نهاد را دادند و آنها مهمتر از حوایج و موارد دیگر نظیر بهداشت، مسکن و غیره برشمردند.
مدیر نهضت سواد آموزی قم عنوان کرد: در راستای اجرای طرح سوادآموزی جامعه کارگری، این عزیزان میتوانند پس از فراگیری سواد، خودشان در بحث یادگیری قوانین کار، تولید و بهره وری، آشنایی با معارف و مفاهیم اسلامی، قرآن آموزی و همچنین چگونگی برقراری رابطه بین کارگر و کارفرما را فرا بگیرند.
وی با اعلام امادگی نهضت سواد آموزی استان برای مشارکت با کارگاهها و کارفرمایانی که در مجموعه آنها افراد بیسواد وجود دارد تصریح کرد: نهضت سواد اموزی استان قم هزینه تحصیل این دسته از کارگران را پرداخت میکند و اگر در خانواده این اقشار کسانی هستند که از نعمت سواد محروماند این افراد میتوانند خود را به کارفرمایان معرفی تا در این زمینه برنامهریزیهایی در جهت رفع بیسوادی صورت گیرد.
قم - خبرگزاری مهر: مدیر نهضت سواد آموزی قم از باسوادی 97 درصد از کارگران واحدهای تولید بالای 20 نفر خبر داد.
کد خبر 1249758
نظر شما