به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، حجت الاسلام ابوالحسن نواب ظهر امروز در راهپیمایی 22 بهمن در اجتماع مردم سنندج اظهار داشت: با پیروزی انقلاب اسلامی، مردم جمهوری اسلامی ایران به عنوان طلایه دار احیاء اسلام ناب محمدی در جهان شناخته می شوند و امروز به برکت این مهم شاهد آغاز حرکت های انقلابی در کشورهای مختلف جهان هستیم.
وی خاطرنشان کرد: 22 بهمن روز انقلاب اسلامی، روز امام راحل (ره)، روز مقام معظم رهبری و روز سربلندی اسلام عزیز است و امروز همزمان با سراسر کشور، مردم عزیز و همیشه در صحنه کردستان یاد و خاطره رشادت های دلیرمردان و شیرزنان را در بدو پیروزی انقلاب اسلامی گرامی می دارند.
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب اسلامی با اشاره به یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی که همان بیداری در میان ملت های مسلمان و آزاده جهان است، گفت: انقلاب اسلامی ایران توانست تمامی ملت های آزاده جهان را بیدار و آنها را دعوت به مقابله با ظلم و ستم کند و امروز این مهم را به عینه در کشورهای منطقه به ویژه تونس، مصر، اردن، یمن و حتی کشورهای شمال آفریقا نیز می بینیم و بدون شک این روند سایر کشورهای جهان را نیز در بر خواهد گرفت.
حجت الاسلام نواب افزود: وقتی که مردم کشورهای مختلف جهان، عزت، اقتدار و عظمت نظام اسلامی را می بینند آنها نیز به تکاپو افتاده و می خواهند با الگو گرفتن از این نظام الهی و اسلامی حکام ظالم و ستمگر خود را از بین برده و برای داشتن کشوری مستقل و خارج از نفوذ و دخالت کشورهای غربی به ویژه آمریکا و اسرائیل غاصب وارد صحنه شده و زیر پرچم اسلام عزیز به مبارزه با کفر می پردازند.
وی بیان داشت: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران توانست نه تنها ملت های آزاد جهان را هوشیار و بیدار کند بلکه باعث شد تا تمامی توطئه ها و دسیسه های دشمن برای اعمال قدرت در جهان را نیز نقش برآب کرده و تئوری های آنها را باطل کند و امروز نیز روند صدور انقلاب اسلامی با سرعت هر چه بیشتری در حال رشد و گسترش به سراسر نقاط جهان است.
وی با اشاره به جایگاه مقام معظم رهبری در طول دو دهه اخیر و عبور دادن انقلاب اسلامی در مشکلات و بحران های مختلف، خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری با درایت توانسته اند که این نظام الهی و میراث امام راحل (ره) را به جایگاه امرزوی هدایت کنند و بدون شک وجود مبارک معظم له مایه افتخار هر ایرانی است چرا که بیانات و رهنمودهای ایشان نه تنها در میان کشورهای مسلمان بلکه در سایر نقاط جهان نیز مورد توجه خاصی قرار می گیرد.
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب اسلامی به فتوای معظم له در سال گذشته در خصوص احترام به عقاید اهل سنت اشاره کرد و یادآور شد: بدون شک این اتفاق مهم و میمون موجی از خوشحالی را در میان همه مسلمانان ایجاد کرد و مقام معظم رهبری نماد تقریب مذاهب اسلامی در جهان به شمار می رود.
وی در پایان کردستان را نماد عینی وحدت و همدلی در کشور عنوان کرد و اظهار داشت: مردم استان کردستان امروز به خود می بالند که در سایه نظام اسلامی با عزت و اقتدار هر چه تمامر زندگی می کنند و نظام اسلامی نیز قدردان رشادت های مردم این خطه از ایران اسلامی در صحنه ها مختلف خواهد بود.
نظر شما