به گزارش خبرنگار مهر، دکتر سیدحسن امامی رضوی روز شنبه در مراسم آغاز به کار طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع افزود: به وسیله اجرایی شدن طرح پزشک خانواده میتوانیم بهرهوری مناسبی از منابع مالی، تجهیزاتی داشته و مسئله عدالت در سلامت را در نظام سلامت محقق کنیم.
وی با اشاره به اینکه تکالیف مهمی در قوانین برنامه چهارم و پنجم وجود دارد گفت: مهمترین این تکالیف مربوط به مواردی همچون بیمه سلامت ایرانیان، استقرار پرونده الکترونیک سلامت، سازماندهی بستر خدمات سلامت، مشخص شدن نیروهای فنی و نیازسنجی نیروهای متخصص در رشتههای مختلف و اجرایی شدن سطحبندی خدمات میشود.
امامی رضوی اظهار داشت: توجه به تکمیل پوشش مسائل کلیدی سلامت و استقرار عدالت در پرداخت نظام سلامت از تکالیف مهمی است که باید در زمان اجرای طرح پزشک خانواده به آن توجه شود.
معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به همکاری معاونت درمان و معاونت بهداشتی در اجرای طرح پزشک خانواده ابراز داشت: با همکاری وزارت رفاه و سازمانهای بیمهگر در تدوین طرح پزشک، حیطه اقدامات نهادهای مختلف مشخص و آموزشهای لازم در دانشگاههای علوم پزشکی منتخب، شناسایی و اجرایی شد.
امامی رضوی تصریح کرد: با توجه به نکات اساسی در سطح 3 و 2، طرح پزشک خانواده در بخشهای خصوصی شهرهای منتخب هم اجرا میشود و از 17 شهر منتخب 10 شهر دارای بیمارستان مشخص برای اجرایی کردن طرح پزشک خانوادهاند و هفت شهر دیگر هم در فاصله کمی از این بیمارستانها قرار دارند به طوری که به راحتی میتوانند به این مراکز مراجعه کنند.
وی افزود: از دیگر مشخصات طرح پزشک خانواده در شهرهای 17 گانه منتخب این است که نیروهای تخصصی از لحاظ ارائه خدمات تامین شده و دو برابر ویزیت به پزشک خانواده داده میشود به شرطی که پسخوراند این هزینه به پزشک خانواده بازگردانده شود.
نظر شما