۲۳ بهمن ۱۳۸۹، ۱۳:۰۴

بنایی:

چشم انداز چاپ و نشر قم تدوین شود

چشم انداز چاپ و نشر قم تدوین شود

قم - خبرگزاری مهر: نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی، خواستار تدوین چشم انداز و افق چاپ و نشر استان قم توسط ناشران استان شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام علی بنایی در حاشیه بازدید از نمایشگاه بزرگ کتاب استان قم، قم را شهر فرهنگی دانست و تصریح کرد: قم قطب فرهنگی کشور و مرکز تولید علوم دینی و کرسی‌های نظریه‌پردازی است.

وی با تاکید بر اینکه قم شهر کاملا بین المللی است، اظهار داشت: سفر رهبر انقلاب به قم این واقعیت را برای همه ملموس کرد، اگر تا قبل از مهرماه سال جاری راجع به نشر و چاپ در سطح ملی تصمیم می‌گرفتیم امروز باید در سطح جهانی تصمیم گیری کنیم و تولیداتمان را در این مقیاس به دنیا عرضه کنیم.

حجت الاسلام بنایی در ادامه خواستار تدوین چشم انداز چاپ و نشر قم شد و اظهار داشت: انتظار ما از جامعه ناشران استان قم که در کشور یک تشکل قوی هستند این است که نسبت به فرمایش مقام معظم رهبری برنامه ریزی و چشم اندازی راترسیم کنند که برنامه آنان را برای رسیدن به جایگاه جهانی در عرصه چاپ و نشر ترسیم کند.

باید از ظرفیت شهرک چاپ و نشر استان استفاده کرد

وی با اشاره به اینکه شهرک چاپ و نشر استان قم ظرفیت بسیار مهمی است، گفت: اما برای استفاه از آخرین امکانات چاپ و نشر و پیدا کردن بازارهای جهانی چه کرده‌ایم؟ این‌ها نیازمند برنامه ریزی بلند مدتی است که ناشران باید در این زمینه همفکری و تلاش کنند.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: شهرک چاپ و نشر تاکنون پشرفت خوبی داشته اما این آغاز کار است و باید برای اقدامات بعدی برنامه ریزی کرد.

حجت الاسلام بنایی با تاکید بر اینکه ناشران، قم را با ظرفیت جهانی ببینند، عنوان کرد: ناشران استان پیشنهادات خود را بیان کنند و مسئولان نیز این مطالبات را با دید باز برآورده کنند تا قم در مسیر و جایگاه اصلی خود قرار بگیرد.

وی تاکید کرد: باید به حداکثر شاخص‌های توانمندی چاپ و نشر کشور دست پیدا کنیم و خوراکی را که قرار است به کشورهای مسلمان بدهیم ملاحظه شود.

بسته پیشنهادی مطالبات فرهنگی قم ترسیم شود

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی، در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سفر سوم هیئت دولت به قم خاطرنشان کرد: رویکرد سفر سوم ریاست جمهوری به استان‌ها فرهنگی است و سفر به قم نیز با همین رویکرد انجام می‌شود.

وی ادامه داد: مرکز حوزه علمیه قم ظرفیت بسیار عمیقی است، مرکز دانشگاهی قم، مراکز پژوهشی حوزه علمیه و مراکز تولید نرم افزارهای دینی و چاپ و نشر، مقوله‌های گسترده‌ای هستند که از شاخص‌های فرهنگی استان محسوب می‌شوند که باید کارگروه فرهنگی تشکیل و مطالبات در قالب بسته پیشنهادی ترسیم و به دولت ارائه شود.

حجت الاسلام بنایی با تأکید بر عقب افتادگی‌های قم خاطرنشان کرد: قم چنان ظرفیتی دارد که به تعبیر رهبری 150 سال عقب افتاده است اما با توجه به سفر رهبر انقلاب به قم و نزدیکی سفر هیات دولت به این استان، هنوز حرف برای گفتن داریم و برنامه‌هایی برای ارائه به دولت برنامه ریزی شده است.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی همچنین گفت: در ساختارهای زیارتی و گردشگری مذهبی نیز برنامه‌هایی ارائه خواهیم کرد اما به طور خاص در مقوله فرهنگی پیشنهاداتی را برای سفر هیئت دولت به قم داریم.
 

کد خبر 1251882

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha