حجت الاسلام سید علی صالح موسوی اعظم در گفتگو با خبرنگار مهر در یاسوج، افزود: موقوفه شش هکتاری در مرکز شهر یاسوج بزگترین موقوفه این استان است که هم اکنون تعدادی از استفاده کنندگان از این موقوفه اجاره خود را پرداخت نمی کنند.
وی بیان کرد: این موقوفه شامل استادیوم تختی، قسمتی از بیمارستان شهید بهشتی، یک مرکز بهزیستی و مغازه های اطراف آن می باشد.
موسوی اعظم با بیان اینکه برخی دستگاههای دولتی و افراد شخصی در گذشته می خواستند اسناد این موقوفه را به نام خود ثبت کنند، افزود: این موقوفه به هیج وجه واگذار نمی شود زیرا نمی توان به غیر از نیت واقف، موقوفه را واگذار کرد.
فرهنگ وقف مطلوب نیست
وی اظهار داشت: فرهنگ وقف در این استان به دلایل مختلف از جمله نبود فرهنگ سازی و اطلاع رسانی مناسب چندان مطلوب نیست و باید اقشار مختلف مردم و همچنین مسئولان به این موضوع توجه جدی داشته باشند.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه وبویراحمد بیان داشت: آن طوری که در شأن و منزلت وقف است کار فرهنگی و تبلیغی صورت نگرفته و بر این اساس ترویج و توسعه بیشتر فرهنگ وقف و توجه به آن ضروری است.
15 موقوفه در کهگیلویه وبویراحمد وجود دارد
وی یادآور شد: هم اکنون در این استان فقط 15 موقوفه وجود دارد که اکثر آنها در شهرستانهای بویراحمد و گچساران است.
موسوی اعظم عنوان کرد: در شهرهای "دهدشت"، "لنده"، "سوق"، "لیکک" و "چرام " در این استان، هیچگونه موقوفه ای وجود ندارد.
وی همچنین نداشتن موقوفه را یکی از مشکلات بقاع متبرکه در این استان عنوان کرد و گفت: در ارتباط با ساخت مساجد و حسینیه ها در استان زمینهای زیادی وقف شده اما در خصوص وقف عام کار خاصی صورت نگرفته است.
وقف نیازمندیهای عمومی را جبران می کند
مدیر کل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه وبویراحمد اعظم وقف را یکی از مصادیق انفاق دانست و اظهار داشت: اثر وقف همیشه ماندگار است و در سایه ایجاد موقوفات خدمات چشمگیری می توان به جامعه ارائه داد.
وی افزود: وقف خیلی از نیازمندیهای عمومی را می تواند جبران کند و باعث کاهش فاصله طبقاتی می شود.
موسوی اعظم، نشر علم و دانش، افزایش خدمات عمومی، کمک به ازدواج جوانان و گسترش فرهنگ و معارف دینی را از دیگر اثرات وقف عنوان کرد.
نظر شما