به گزارش خبرنگار مهر در اصفهان، مهدی ملکزاده که به عنوان پدر هنر شبکه بری فلز در ایران معرفی شده بود، در سال 1316 متولد شد و پس از تحمل بیش از دو ماه بیماری، صبح امروز سه شنبه در بیمارستان امین در اصفهان دار فانی را وداع گفت.
مرحوم مهدی ملکزاده همزمان با عید سعید قربان در اثر خونریزی معده و درد شکم راهی بیمارستان شد و همزمان با عید غدیر هوشیاریش به صفر رسید.
وی با گذشت چند روز از قرار داشتن در شرایط هوشیاری صفر، در اثر چند دیالیز، مدت زمان کوتاهی به هوش آمد اما دوباره سکته کرد.
این هنرمند که در بیمارستان امین اصفهان و در بخش ICU بستری شده بود، پس از بالغ بر دو ماه مبارزه با بیماری، دار فانی را در اصفهان وداع گفت.
مهدی ملک زاده 57 سال پیش و در زمان عیسی بهادری رئیس وقت هنرستان هنرهای زیبای اصفهان بار سفر را از اراک به اصفهان بست تا به ترویج و آموزش این هنر بپردازد.
پدر هنر شبکه بری ایران پس از 57 سال فعالیت در این عرصه نگران وضع معاش بود و در انتظار حمایتهایی بود تا در نهایت بتواند از طریق آن، این هنر را از خاک به افلاک ببرد اما وی معتقد بود قولهایی که از سوی مسئولان داده میشود و عملی نمیشود هنرمندان را دلسرد میکند.
مرحوم مهدی ملک زاده، این هنرمند چیره دست تا آن اندازه فروتن و متواضع بود که با کمال صداقت در وصف خود میگفت: زشت است از خودم و گذشته خود تمجید و تعریف کنم، به دنبال تعریف از خود نیستم، از پسرم بپرسید.
اشعاری چون شیشه نزدیکتر از سنگ ندارد خویشی، هر شکستی که به هر کس برسد از خویش است و یا زهر است عطای خلق هر چند دوا باشد، حاجت ز که میخواهی هر جا که خدا باشد از جمله اشعاری بود که در آثار این هنرمند وجود داشت.
هنرمندی که پس از 57 سال تلاش برای ارتقای فرهنگ ایران اسلامی نه حقوق بازنشستگی داشت و نه بیمه و زمانی که نیازمند چنین مسائلی بود، فقط زندگی خود را از طریق فروش آثاری که سالها خلق کرده بود میگذراند، آثاری که هر یک در نوع خود بسیار زیبا و قابل توجه هستند.
مهدی ملکزاده بر این باور بود که اکنون خبری از حمایت برای ارتقای این رشته هنری وجود ندارد و کسی گوش نمیدهد که ما چه کارهایی کردهایم.
روحش شاد و یادش گرامی باد.
نظر شما