۳۰ بهمن ۱۳۸۹، ۱۴:۳۰

با هدفمندی یارانه ها عنوان شد/

نگرانی مدیران بیمارستانهای خصوصی از وضعیت قرارداد بیمه ها

نگرانی مدیران بیمارستانهای خصوصی از وضعیت قرارداد بیمه ها

برخی از مدیران بیمارستانهای خصوصی تهران مشکلات و نقطه نظرات خود را با مسئولان سازمان نظام پزشکی مطرح کردند که از جمله مهمترین آنها می‌توان به نامشخص بودن وضعیت تعرفه‌های سال 90 با توجه به اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها، وضعیت قرار داد بیمه‌ها با مراکز درمانی خصوصی پس از اجرای قانون برنامه پنجم توسعه و توجه به جایگاه جامعه پزشکی اشاره کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر طباطبایی، رئیس بیمارستان مهراد در این جلسه با تاکید بر ضرورت تعدیل تعرفه‌های درمانی سال 90، اظهار کرد: با توجه به اینکه بخش دولتی بهداشت و درمان کشور عموماً توسط یارانه‌های دولتی اداره می‌شد، حذف این یارانه‌ها اثرات زیادی در بخش دولتی و به تبع آن در بخش غیردولتی درمان، خواهد داشت.

وی افزود: مشکل عمده نظام سلامت کشور بویژه در بخش دولتی، پایین بودن سرانه درمان و غیرواقعی بودن تعرفه‌هاست که بروز تخلفات در جامعه پزشکی نیز ناشی از همین موضوع است.

طباطبایی با اشاره به نتایج بررسی مقایسه‌ای میزان تورم در 9 ماهه اول سال 88 با مدت مشابه سال 1389، گفت: براساس نتایج این بررسی که در بیمارستان‌ مهراد انجام شده، شاهد تورم 28 تا 30 درصدی هزینه های جاری بیمارستان در 9 ماهه اول سال 1389 هستیم در حالی که آثار تورمی ناشی از طرح هدفمند کردن یارانه‌ها در این بررسی، در نظر گرفته نشده است.

دکتر معظمی، رئیس هیئت مدیره بیمارستان پارس با تاکید بر نقش مهم بیمارستانها و مراکز بهداشتی درمانی خصوصی در ارایه خدمات به مردم و اشتغالزایی برای جامعه پزشکی، اظهار کرد: بیمارستانهای خصوصی تهران، زمینه اشتغال مستقیم و غیرمستقیم نزدیک به 150 هزار نفر را فراهم کرده‌اند، در حالی که میزان تعرفه‌های پیش‌بینی شده برای خدمات آنان بسیار پایین‌تر از استانداردهای جهانی و حتی کشورهای همسایه است.
 
وی افزود: با روند موجود که تعرفه‌های درمانی با قیمت تمام شده خدمات همخوانی ندارد و در بسیاری از موارد دستگاه‌ها و تجهیزات پزشکی بیمارستانی در طول عمر مفید خود حتی هزینه‌های سرمایه‌گذاری خود را پوشش نمی‌دهند، سرمایه‌گذاری در بخش خصوصی سلامت کشور به سوی مشکل‌دار شدن پیش می‌رود.
 
دکتر نعیمی، دبیر انجمن صنفی بیمارستانهای خصوصی درجه یک تهران با اشاره به نتایج بررسیهایی که روسای تمامی بیمارستانهای خصوصی تهران هفته گذشته به این انجمن ارایه کرده‌اند، اعلام کرد: برای سال 1390، حداقل رشدی که تعرفه‌های بخش غیردولتی به ازای هر تخت روز بیمارستانی باید داشته باشند 35 درصد است و میزان رشد کمتر از این میزان به معنای ورشکستگی کامل بیمارستانهای خصوصی است.
 
نادری، مدیرعامل بیمارستان جم نیز بر هزینه‌های پنهان بیمارستانهای خصوصی اشاره و عنوان کرد: به علت پیری و فرسودگی ساختمان اکثر بیمارستانهای خصوصی تهران، هزینه‌های نوسازی و بازسازی این بیمارستان‌ها که به نوعی هزینه پنهان به شمار می‌روند باید جبران شود.
 
و‌ی افزود: در بیمارستان جم با وجود هزینه 8 میلیارد تومانی هنوز حتی 50 درصد بیمارستان هم نوسازی نشده است. با در نظر گرفتن افزایش هزینه‌های جاری بیمارستان با هدفمند کردن یارانه‌ها، باید راه حل جدی در تأمین هزینه‌های این بیمارستان‌ها در نظر گرفته شود.
 
همچنین در این جلسه، دکتر اسماعیل زاده، مدیرعامل بیمارستان آزادی تهران، با مقایسه هزینه‌های این بیمارستان در سه ماهه قبل از اجرای طرح هدفمند کردن یارانه‌ها با سه ماهه پس از اجرای این قانون، اعلام کرد: با وجود اینکه تعداد بیماران و تخت‌های بیمارستان در ماه‌های آبان، آذر و دی ماه سال 89 افزایش نداشته است اما هزینه‌های جاری بیمارستان بیش از 3 برابر سه ماهه قبل از هدفمند کردن یارانه رشد یافته است.
 
وی افزود: علاوه بر هدفمند کردن یارانه‌ها، تصویب قانونی که اکثر شاغلان بخشهای مختلف بهداشتی و درمانی را جزو مشمولان مشاغل سخت و زیان‌آور قرار داده است، بالغ بر 40 میلیون تومان بار مالی برای بازنشستگی پیش از موعد این افراد در بیمارستان آزادی به همراه داشته است.
کد خبر 1257203

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha