به گزارش خبرنگار مهر، در پی برنامه ساماندهی تعاونی های اعتباری و ادغام برخی از تعاونی ها با یکدیگر، مشکلاتی برای برخی از این تعاونی ها ایجاد و منجر به تعطیلی آنها شده است.
همین امر نگرانی هایی را برای مردمی که در این تعاونی ها سپرده گذاری کرده اند، ایجاد کرده و منجر به ازدحام و مراجعه آنها به شعب این تعاونی ها می شود که البته با درهای بسته آنها مواجه می شوند.
بر این اساس لزوم رسیدگی سریع تر به این مشکلات توسط بانک مرکزی باید در دستور کار قرار گیرد، همچنین مردم برای شکایت یا عدم شکایت به این موضوع در قوه قضائیه دچار تردید شده اند.
سید حمید پور محمدی قائم مقام بانک مرکزی در گفتگو با مهر در این مورد در پاسخ به این سئوال که با تعطیلی و ساماندهی برخی از تعاونی های اعتباری مشکلاتی برای مردمی که در آنها سپرده گذاری کرده اند ایجاد شده است، چه کسی پاسخگوی این موضوع خواهد بود، گفت: در این زمینه ستادی تشکیل شده است.
یک مقام مطلع نیز در این باره به مهر اظهارداشت: بسیاری از سپرده گذاران در این تعاونی ها دچار مشکلاتی از جمله عدم بازپس گیری مبالغ سپرده های خود شده اند، بنابراین وزارت تعاون که به این تعاونی ها مجوز فعالیت ارائه کرده است، باید به این موضوع رسیدگی کند.
وی افزود: براساس قانون، بانک مرکزی مسئول ساماندهی بازار غیر متشکل پولی است و به دلیل اینکه وزارت تعاون به این تعاونی ها مجوز ارائه کرده است، باید پاسخگو باشد.
وزارت تعاون تنها مجوز تشکیل تعاونی ها را صادر می کند و اخذ مجوز برای فعالیت پولی و مالی توسط بانک مرکزی صورت می گیرد.
ساماندهی تعاونی های اعتباری توسط بانک مرکزی با همکاری وزارت تعاون که آغاز آن به سال 86 بازمی گردد، تاکنون یکی از برنامه های مهم بانک مرکزی در راستای سازماندهی بازار غیر متشکل پولی بوده است.
نظر شما