به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا مخبر دزفولی با بیان این مطلب افزود: در ابتدای جلسه کارشناسان و محققان مرتبط، نتایج کارشان را ارائه کردند و شورا نیز پس از اصلاحاتی که روی آن انجام داد مقرر کرد ادامه بررسی در جلسه بعد پیگیری شود و براساس چارچوبی که تدوین شده وارد موارد سند تحول شویم.
مخبر دزفولی تصریح کرد: اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی از دقتنظر و اتقان خوبی که در تدوین مبانی و اصول مرتبط با نظام تعلیم وتربیت در این سند شده است، اظهار رضایت کردند.
سند تحول نظام آموزشی کشور در یک تقسیمبندی کلی حاوی دو بخش؛ "مبانی نظری" و "سند تحول راهبردی" است که بنیانهای نظری و مبانی نظری نیز شامل سه قسمت؛ " فلسفه تعلیم و تربیت در جمهوری اسلامی ایران"، "فلسفه تعلیم و تربیت رسمی و عمومی" و "رهنامه" است که در جلسه دیشب شورای عالی انقلاب فرهنگی بخش فلسفه تعلیم و تربیت مورد بررسی قرار گرفت.
در بخش فلسفه تعلیم و تربیت از چیستی، چرایی و چگونگی تربیت سخن گفته شده است که تربیت از نظر معارف دینی چیست؟ و برای تبیین چیستی، به مبانی اساسی پرداخته شده است؛ هستیشناسی، انسانشناسی، معرفتشناسی و دینشناسی. و بر اساس آن ویژگیهایی برای تعریف تربیت مطرح شده است که تک تک واژههای آن مبتنی بر مبانی نظری عمیق و برآمده از آیات و روایات و همچنین یافتههای علمی و پژوهشی می باشد.
نظر شما