به گزارش خبرنگار مهر در اصفهان، احمد فروغی ابری پنج شنبه در حاشیه برگزاری نخستین جشنواره ایده های نو و کارآفرین با بیان اینکه تمامی کشورها ملزم به رعایت دیدگاه مدیریت آموزشی در گذشته بودند، تصریح کرد: بر اساس این مدیریت افراد مطابق با شایستگی های خود تحصیل می کردند اما نبود اشتغال مهمترین نقطه ضعف این سیستم آموزشی به حساب می آمد.
وی اظهار داشت: با بررسی مشکلات این سیستم آموزشی در کشورهای مختلف افراد را بر حسب نیاز بازار کار آموزش می دادند و این روش را به صورت عملی در تمامی مراکز آموزشی خود گسترش دادند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان افزود: با اجرای این روش در کشورهای مختلف مشکل نبود بازار کار مطابق با سیستم آموزشی برطرف شد.
وی تاکید کرد: در دهه چهارم انقلاب برنامه ریزی های آموزشی به سمت تولید اشتغال برای فارغ التحصیلان دانشگاه ها در نظر گرفته شده است.
فروغی ابری بیان داشت: بدین ترتیب هیچ گونه محدودیتی برای دانشجویان وجود نداشته و آنها پس از فراغت از تحصیل می توانند در دانشگاه های کار آفرین به تحصیل و فراگیری عملی رشته خود اقدام کنند.
وی در خصوص نحوه عملکرد دانشگاه های کارافرین گفت: دانشجویان فعال و مستعد با ایجاد شرکت های تعاونی به منظور توسعه بازار کار و اشتغال اقدام می کنند و در نهایت شرکت های اشتغال زایی در دانشگاه های کارآفرین راه اندازی می شود.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی خوراسگان با اشاره به اینکه ایجاد دانشگاه های کارآفرین تفکری است که در تمامی دنیا گسترش یافته است، اضافه کرد: ایجاد برنامه های اشتغال در دانشگاه های فعلی راه را برای رسیدن به دانشگاه های کارآفرین هموار می کند.
وی ادامه داد: خود اشتغالی بهترین راه برای توسعه بازار کار بوده و به نفع مردم و دولت است.
فروغی ابری یادآور شد: دانشگاه های باید برای ایجاد فرصت های مناسب جهت رشد و شکوفایی جوانان در مشاغل مختلف تلاش کنند و با فراهم کردن زمینه های ایده پردازی در جهت پیشرفت و بالندگی کشور گام بردارند.
نظر شما