۷ اسفند ۱۳۸۹، ۱۹:۱۶

در مازندران:

بازسازی شبکه های آب روستایی 70 میلیارد اعتبار می خواهد

بازسازی شبکه های آب روستایی 70 میلیارد اعتبار می خواهد

ساری – خبرگزاری مهر: معاون عمرانی استاندار مازندران گفت: بازسازی شبکه های فرسوده آب روستایی در استان 70 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید عیسی هاشمی حیدری عصر شنبه در جلسه آبرسانی روستایی مازندران در استانداری افزود: بحث آب در مازندران یک بحث محوری و از موضوعاتی است که باید به صورت جدی پیگیری و اجرایی شود.

معاون عمرانی استاندار مازندران خاطرنشان کرد: سازمان آب منطقه ای و شرکت آب و فاضلاب روستایی و شهری به این مرز از بالندگی و توان رسیده اند تا در جهاتی که از منظر اعتباری مشکلی وجود ندارد بتوانند پروژه ها را به سرعت اجرا کنند.

وی با اشاره به وجود سه هزار و 200 روستا در مازندران که از این میزان، تعداد دوهزار و 400 روستا دارای جمعیت بالای 20 خانوار هستند اظهار داشت: در حال آبرسانی به هزار و 300 روستا هسنیم که مجموع برآورد آبرسانی به این روستاها رقم بسیار بالایی است و بنا به دلایلی از گفتن این رقم خودداری می کنیم.

هاشمی با بیان اینکه منابع اعتباری آب و فاضلاب روستایی در مازندران بسیار محدود است یادآور شد: بحث هدر رفت 30 تا 35 درصد از منابع آب موجود از شبکه های فرسوده فعلی از دیگر مباحث در زمینه آب است.

وی افزود: برای بازسازی شبکه های فرسوده آب روستایی 70 میلیارد تومان اعتبار نیاز است تابتوانیم هدر رفت آب را به پنج درصد برسانیم.

هاشمی با اشاره به اینکه روستائیان در بحث استفاده از آب شرب و سالم باید دقت لازم داشته باشند تصریح کرد: روستائیان برای سایر مصارف از آب شرب استفاد نکنند.

وی اظهار داشت: متاسفانه دیده شده که در برخی مناطق روستاییان به ویژه نقاط روستایی مرکز استان برای آبیاری مزارع هم از آب آشامیدنی استفاده می کنند که درخواست می کنیم به ویژه در فصل کم آبی و نیاز به آب آشامیدنی، در استفاده از آن دقت کنند تا بتوانیم در آب آشامیدنی را برای همه کسانی که در روستاها ساکن هستند تهیه کنیم.

هاشمی گفت: علیرغم اینکه میانگین بارندگی سالانه در مازندران 750 میلیمتر است متاسفانه از نگاه کنترل و هدایت آب های سطحی عقب هستیم.

معاون عمرانی استاندار مازندران افزود: در طول 30 سال اخیر غفلتی در راستای مهار نشدن آب های سطحی صورت پذیرفته که نیاز به پیگیری جدی است.

وی خاطرنشان کرد: چنانچه سد گلورد و هراز در مازندران اجرایی شوند مهار آب های سطحی به 25 درصد خواهد رسید.

معاون عمرانی استاندار مازندران یاداورشد: باید برای ایجاد سدهای بزرگتر وبیشتر در مناطق شرقی و مرکزی استان تلاش جدی داشته باشیم.

وی در خصوص آخرین وضعیت کارخانه زباله سوز ساری گفت: تا آخر این هفته خبرهای خوشی مبنی بر انعقاد قرارداد و شروع به کار کارخانه 400 تنی زباله سوز ساری به اطلاع مردم خواهد رسید و امیدواریم بتوانیم مشکل زباله مرکز استان را برای همیشه رفع کنیم.

کد خبر 1262130

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha